Lämpöasentaja

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme Jyväskylän alueelle

LÄMPÖASENTAJAA

Tehtäväkenttäsi koostuu Jyväskylän alueen kaukolämpökeskuksien käyttö- ja huoltotehtävistä, sekä kaukolämpöverkoston ylläpitotehtävistä. Hoidat päivittäisiä käyttöön ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä, kuten polttoainelogistiikkaa ja polttoprosessin ohjausta, sekä laitoksien käynnissäpitoon liittyviä huolto- ja korjaustöitä. Kesäaikana toimit tukena kaukolämpöverkoston rakennuttamis- ja kunnossapitotehtävissä.  Olet osa muutaman hengen tiimiä ja osallistut varallaoloon. Toimipaikkasi on Jyväskyssä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja omaat työkokemusta lämpökeskusten, putkistojärjestelmien tai muiden vastaavien prosessien tehtävistä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä hyvässä yhteistyössä tiimin muiden jäsenten kanssa. Edellytämme hyvää paineensietokykyä ja ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa. Kokemuksen energia-, LVI-, sähkö- tai automaatiotehtävistä katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mukavan ja osaavan työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajainsinööri Ville Kauhanen, puh. 044 365 1251, tai ville.kauhanen@loimua.fi

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 26.1.2022 mennessä osoitteeseen rekry@loimua.fi

Merkitse otsikkokenttään hakemasi tehtävä.

Haku alkaa ja päättyy

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • sähkölaitteita koskeva sääntely
  • elektroniikkalaitestandardit
  • elektroniikka
  • mekaniikka
  • huoltaa sähköjärjestelmiä
  • testata elektronisia yksiköitä

Loimua

 

Me Loimuassa tarjoamme kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja. Haluamme toimia asiakkaillemme luotettavana lähikumppanina. Toimimme alamme suunnannäyttäjänä ja vastuullisuus on meillä arjen tekoja. Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaan eduksi. Tuotamme kaukolämpöä ja sähköä sekä myymme ja jakelemme kaukolämpöä ja maakaasua. Toimimme seuraavilla paikkakunnilla: Hämeenlinna, Janakkala, Hattula, Akaa, Heinola, Vilppula, Jyväskylä, Laukaa, Uurainen, Oulainen ja Kärsämäki.

Saamme lämmön elämään!

Sijainti: Jyväskylä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!