Lapiomies (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme pitkään Turussa toimineelle asiakkaallemme toimeliasta lapiomiestä. Työajat ovat arkisin klo. 7-15:30. Työt kestävät lopputalveen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos nautit ulkona työskentelystä säässä kuin säässä, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten!

Toivomme sinulta

Sinulla pysyy lapio käsissäsi etkä pelkää fyysistä ja likaista työtä. Työotteeltasi olet reippaan oma-aloitteinen ja huolellinen, sekä toimit työssäsi asiakaslähtöisesti. Omaat maalaisjärkeä sekä hyvää tilannetajua, ja työskentelet aina työturvallisuuden huomioon ottaen. Alan koulutuksen katsomme eduksi. 

Työtehtäväsi

Työtehtäviisi kuuluu maanrakennuksen perämiehen työt erilaisilla työmailla (tienvierustat ja rakkenustyömaat). Työt sisältävät mm. lapiotyöskentelyä, ja kokemuksesi mukaan muita maanrakennuksen työtehtäviä. Tehtäviin perehdytetään.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin 0453501455 / Laura.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle , täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!