Lappeenrannassa ja Imatralla siivousalan kesätöitä

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

 

Etsimme Lappeenrannan ja Imatran alueelle

AURINKOISIA KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUKSEN PARIIN

Tarjolla on osa-aikaisia ja kokoaikaisia siivoustehtäviä teollisuudessa ja muissa erilaisissa kohteissa. Työpäiviin voi kuulua työskentelyä useammassa eri kohteessa, joten ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa ovat tehtävissä eduksi.

Kesätyön kesto sopimuksen mukaan

Työvuorot sijoittuvat työvuorolistan mukaisesti maanantaista sunnuntaihin kello 6 - 20 välille työkohteesta riippuen.

Työtehtäviin kuuluu työkohteesta ja tehtävästä riippuen mm. erilaisten tilojen ylläpitosiivousta, pintojen pyyhintää, lattioiden moppausta, roska-astioiden tyhjentämistä ja imurointia.

Odotamme hakijoilta

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työhön 
 • suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

 • siivousalan työkokemusta
 • ajokorttia
 • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
 • mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja tiimimme tue.

Palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen ja noudattaa palkkaryhmää 2 (11,73 €/h). Lisäksi maksamme TES:n mukaiset lisät. Teemme kanssasi kirjallisen osa-aikaisen tai kokoaikaisen työsopimuksen kesän ajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaamme kesätöihin noin 5 henkilöä Lappeenrantaan ja 5 henkilöä Imatralle. 

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja tiedostamme, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme. 

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esihenkilömme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

 

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: Virpi Rönkä, virpi.ronka(at)sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, osa-aikaisia ja kokoaikaisia tehtäviä

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • suomen kielen taito
 • reipas ote työhön
 • oma-aloitteisuus

Lisäksi eduksesi on:

 • siivouskokemus
 • ajokortti
 • työturvallisuuskortti
 • mahdollisuus käyttää omaa autoa

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: virpi.ronka@sol.fi
Sijainti: Lappenranta ja Imatra