Lapsen oikeuksien lähettiläitä

Haemme lapsen oikeuksien lähettiläitä pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Ouluun ja Jyväskylään!

 

Lapsen oikeuksien lähettiläs vierailee kouluissa ja nuorisotiloissa ohjaamassa toiminnallisia työpajoja YK:n lapsen oikeuksien sopimuksesta, kestävän kehityksen teemoista ja tasa-arvon toteuttamiseksi. 

 

Odotamme sinulta: 

  • innostusta toimia lapsen oikeuksien toteutumiseksi  

  • kokemusta varhaisnuorten ja nuorten kanssa toimimisesta 

  • globaalikasvatuksen teemojen tuntemusta 

  • sitoutumista tehtävään vähintään yhdeksi lukuvuodeksi ja mahdollisuutta tehdä lähettilästyötä noin 20 tuntia lukukaudessa 

 

Arvostamme: 

  • valmiutta pitää työpajoja myös ruotsin kielellä 

  • kokemusta toiminnallisista menetelmistä 

 

Tarjoamme sinulle: 

  • koulutuksen tehtävään, jatkokoulutusta lapsen oikeuksista ja Planin työstä sekä laadukkaita opetusmateriaaleja 

  • kokemusta globaalikasvatuksesta, järjestötyöstä sekä varhaisnuorten ja nuorten parissa toimimisesta 

  • mahdollisuuden toimia lapsen oikeuksien ja kestävän kehityksen sekä moninaisen, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta korostavan yhteiskunnan hyväksi 

  • kivan lähettiläsyhteisön, jossa saa tukea ja voi jakaa kokemuksia sekä oppia muilta 

 

Työ on luonteeltaan keikkatyötä, jota tehdään pääasiassa arkisin päiväsaikaan. Työstä maksetaan palkkaa, joka on 13,04 euroa/h sekä puolen tunnin korvaus työpajojen suunnittelusta. Lähettiläät pystyvät itse vaikuttamaan työn aikatauluihin ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.  

Lähettilästunnit pidetään pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta myös englanninkielisille sekä ruotsinkielisille tunneille on kysyntää. Erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Turkuun etsimme lähettiläitä, jotka voivat pitää tunteja myös ruotsiksi. Lähettiläiden koulutus on suomeksi. 

Haemme lähettiläitä seuraavilta paikkakunnilta: pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu.  

Osa hakijoista haastatellaan puhelimitse, ja valittujen lähettiläiden edellytetään osallistuvan peruskoulutukseen, joka pidetään 27.- 28.8. Helsingissä. Koulutuksesta ei makseta palkkaa, mutta matkat korvataan ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville järjestetään majoitus. 

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Lisätietoja antaa vapaaehtoistoiminnan ja lähettilästyön koordinaattori Tiina Salola: tiina.salola@plan.fi, 050 5935905.  

Hakijoita pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuskirjeen (max. 1 sivu) sekä cv:n 23.5.2022 mennessä

Haku alkaa ja päättyy

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Olemme osallistava, välittävä ja merkityksellinen työpaikka.

Meillä työskentelee joukko oman alansa huippuasiantuntijoita aina ilmastoasiantuntijasta digimarkkinoinnin ammattilaisiin ja grants controllerista televarainhankkijoihin.

Tällä hetkellä toimistollamme työskentelee noin 90 työntekijää. Työmme ytimen muodostavat kansainvälinen kehitysyhteistyö, humanitaarinen työ, kotimaan ohjelmatyö ja vaikuttamistyö.

Koulutus- ja kokeilumyönteisessä työyhteisössämme oma osaaminen kasvaa kuin huomaamatta.

Olemme saaneet The Siqnificant Companylta Future Workplaces -sertifikaatin jo kolmena vuotena peräkkäin. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeä asia.

Me Plan International Suomella olemme sitoutuneet lasten ja nuorten turvaamiseen sekä suojeluun noudattaen lastensuojelun ohjeistuksia. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Puhelin: 096869800
Sähköposti: info@plan.fi
Sijainti: Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!