Laskentainsinööri, Lehto Asunnot Oy

Etsimme laskentainsinööriä porukkamme täydennykseksi asuinrakentamisen pariin Kempeleeseen. Tässä tehtävässä työskentelet puukohteidemme määrä- ja kustannuslaskennan parissa.

Kaikki kohteemme ovat tietomallinnettuja, joten tämän vuoden edetessä tietomallintaminen tulee olemaan "päivän sana" myös laskennassa. Jos tietomallintamisen hyödyntäminen laskennassa ei ole vielä kovin tuttua, meillä on tarjolla siihen oma valmennus.

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta työtehtävältäsi?
Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden puukerrostaloja? Panoksellasi vahvistat puuyksikkömme kustannuslaskentaa. Työtehtäviisi kuuluu kohteiden määrälaskenta ja hinnoittelu, sekä suunniteltavien kohteiden kannattavuuden arviointi yhdessä tiimin kanssa. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti ja sinua ympäröi mukava tiimi, josta saat taustatukea tarvittaessa.

Tehtävä on vakituinen (37,5 h/vko) liukuvalla työajalla ja töitä voit meillä tehdä osittain myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?
Olet vastuullinen, yhteistyökykyinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Tehtävään soveltuisi ihanteellisesti DI-, rakennusinsinööri- tai -mestaritaustainen henkilö, jolla on jo aiempaa laskennan kokemusta. Lisäksi työmaakokemus tukee tässä tehtävässä menestymistä.

Työssäsi tarvitset sujuvia perustason IT-taitoja: meillä on käytössä Tocoman-kustannuslaskenta, Solibri Model Checker ja V10, joihin perehdytämme sinut.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tuen oman osaamisen kehittämiselle, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Haluatko kuulla lisää?
Jos tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta ja haluat lisätietoja, voit soittaa suoraan hankintapäällikkö Lauri Mäkelälle p. 040 680 6441. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hakuaika päättyy 31.5.2022. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme, että kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 680 6441
Sähköposti: lauri.makela@lehto.fi
Sijainti: Voimatie 6 B, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!