Laskentainsinööri, Lehto Asunnot Oy

Nyt on loistava hetki hypätä Lehdon urapolulle, sillä haemme Etelä-Suomen asuinrakentamisen tiimiin laskentainsinööriä Vantaan toimistollemme Tikkurilaan. Tässä tehtävässä työskentelet pääkaupunkiseudun kivikerrostalokohteidemme määrä- ja kustannuslaskennan parissa.

Tiesitkö, että meillä Lehdolla kaikki kohteemme ovat tietomallinnettuja, joten tietomallintaminen tulee olemaan "päivän sana" myös laskennassa. Jos tietomallintamisen hyödyntäminen laskennassa on sinulle uutta, valmennamme sinut tehtävään.

Tarkemmin työnkuvasta
Laskentainsinöörin työnkuvaan kuuluu suunniteltavien kohteiden kannattavuuden arviointi sekä toteutettavien projektien kustannuslaskenta sekä tiivis yhteydenpito hankekehityksen, suunnitteluosaston, tuotannon sekä hankintatiimin kanssa. Laskentatyö on itsessään hyvin itsenäistä työtä, joten voit rakentaa työaikataulusi valintasi mukaan tehden töitä osittain etänä tai upeissa toimistotiloissamme. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti ja sinua ympäröi mukava ja osaava tiimi, josta saat taustatukea tarvittaessa. Tehtävä on vakituinen (37,5 h/vko) liukuvalla työajalla.

Näillä eväillä menestyt
Tehtävään soveltuisi ihanteellisesti DI-, rakennusinsinööri- tai -mestaritaustainen henkilö. Aikaisempi kokemus kustannuslaskennasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Lisäksi työmaakokemus tukee tässä tehtävässä menestymistä.

Työssäsi tarvitset sujuvia perustason IT-taitoja: meillä on käytössä Tocoman-kustannuslaskenta, Solibri Model Checker ja V10, joihin perehdytämme sinut.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Lisäksi saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja monimuotoisesta työkulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Jos kiinnostuit ja kaipaat lisätietoja, voit soittaa suoraan Lehto Asunnot Oy:n tekniselle johtajalle Tuomas Alanteelle p. 0400 842272. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 15.7.2022, täytämme kuitenkin tehtävän heti sopivan uuden tiimiläisen löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 435,9 miljoonaa euroa.

Puhelin: 0400 842272
Sähköposti: tuomas.alanne@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!