Laskentainsinööri, Lehto Asunnot Oy

Etsimme laskentainsinööriä porukkamme täydennykseksi asuinrakentamisen pariin. Voit valintasi mukaan työskennellä Jyväskylän tai Tampereen toimipisteellä. Tässä tehtävässä työskentelet puu- ja kivikerrostalokohteidemme määrä- ja kustannuslaskennan parissa.

Kaikki kohteemme ovat tietomallinnettuja, joten tämän vuoden edetessä tietomallintaminen tulee olemaan "päivän sana" myös laskennassa. Jos tietomallintamisen hyödyntäminen laskennassa ei ole vielä kovin tuttua, meillä on tarjolla siihen oma valmennus.

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta työtehtävältäsi?
Työnkuvaan kuuluu suunniteltavien kohteiden kannattavuuden arviointi sekä toteutettavien projektien kustannuslaskenta. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti ja sinua ympäröi mukava tiimi, josta saat taustatukea tarvittaessa.

Työnkuvaasi kuuluu tiivis yhteydenpito hankekehityksen, suunnitteluosaston, tuotannon sekä hankintatiimin kanssa. Meillä laskentatyö on kuitenkin itsenäistä ja oma-aloitteista hommaa, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn toteutustapaasi.

Tehtävä on vakituinen (37,5 h/vko) liukuvalla työajalla ja töitä voit meillä tehdä osittain myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävään soveltuisi ihanteellisesti DI-, rakennusinsinööri- tai -mestaritaustainen henkilö, jolla on jo aiempaa laskennan kokemusta. Lisäksi työmaakokemus tukee tässä tehtävässä menestymistä.

Työssäsi tarvitset sujuvia perustason IT-taitoja: meillä on käytössä Tocoman-kustannuslaskenta, Solibri Model Checker ja V10, joihin perehdytämme sinut.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Haluatko kuulla lisää?
Jos tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta ja haluat lisätietoja, voit soittaa suoraan suunnittelupäällikkö Manu Ahokkaalle p. 040 771 8930. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hakuaika päättyy 30.11.2021. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme, että kuulemme sinusta pian!

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kahdella palvelualueella: Asunnot ja Toimitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 771 8930
Sähköposti: manu.ahokas@lehto.fi
Sijainti: Laukaantie 4 C
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!