Laskentapäällikkö asuin-ja hoivarakentamisen pariin

Etsimme laskentapäällikköä porukkamme täydennykseksi asuin- ja hoivarakentamisen pariin. Työskentelypisteesi sijaitsee Kempeleessä. Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa puu- ja kivikerrostalokohteidemme määrä- ja kustannuslaskennan parissa. Työkaverina on kokenut laskentainsinööri, jonka esimiehenä tulet toimimaan.

Laskentapäällikkönä pääset mukaan ison konsernin laskennan kehittämiseen kokemuksesi/halusi mukaan. Valmiudet tehokkaaseen laskentatyöhön on jo kuitenkin olemassa mm. tietopankkeja tyypillisistä kerrostalokohteista ja hyvät työkalut/ohjelmistot.

Kaikki kohteemme ovat tietomallinnettuja, joten tämän vuoden edetessä tietomallintaminen tulee olemaan "päivän sana" myös laskennassa. Jos tietomallintamisen hyödyntäminen laskennassa ei ole vielä kovin tuttua, meillä on tarjolla siihen oma valmennus.

Kuulostaisiko tämä sinun tulevalta työltäsi?
Työnkuvaan kuuluu suunniteltavien kohteiden kannattavuuden arviointi sekä toteutettavien projektien kustannuslaskenta. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti ja sinua ympäröi mukava tiimi, josta saat taustatukea tarvittaessa.

Työnkuvaasi kuuluu tiivis yhteydenpito hankekehityksen, suunnitteluosaston, tuotannon sekä hankintatiimin kanssa. Meillä laskentatyö on kuitenkin itsenäistä ja oma-aloitteista hommaa, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn toteutustapaasi.

Tehtävä on vakituinen (37,5 h/vko) liukuvalla työajalla ja töitä voit meillä tehdä osittain myös etänä.

Edellytykset onnistumiseen
Tehtävään soveltuisi ihanteellisesti DI-, rakennusinsinööri- tai -mestaritaustainen henkilö, jolla on jo aiempaa laskennan kokemusta. Lisäksi työmaakokemus tukee tässä tehtävässä menestymistä.

Työssäsi tarvitset sujuvia perustason IT-taitoja: meillä on käytössä Tocoman-kustannuslaskenta, Solibri Model Checker ja V10, joihin perehdytämme sinut.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin kattavat henkilöstöedut. Pääset nauttimaan kattavasta perehdytyksestä, hyvästä tiimihengestä ja matalasta hierarkiasta. Konsernimme työskentelykieli on suomi.

Tarvitsetko lisätietoja?
Jos tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta ja haluat lisätietoja, voit soittaa suoraan rakennuspäällikkö Juha Räisäselle p. 0407715929. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hakuaika päättyy 15.12.2021. Ethän kuitenkaan odottele viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme, että kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 0407715929
Sähköposti: juha.raisanen@lehto.fi
Sijainti: Voimatie 6 B, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!