Laskutusasiantuntija

 

Finnpark on työnantajana arvostettu, meillä kehitetään aktiivisesti henkilöstön osaamista ja meillä on hyvä porukka, mistä kertovat mm. pitkät työsuhteet. Taloushallinnon tiimimme koostuu yhteensä neljästä, oman vastuualueensa asiantuntijasta ja tiimin esihenkilönä toimii talousjohtaja. Modernit työtilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla aivan Tampereen keskustassa. Olisitko sinä meidän seuraava

 

 

Laskutusasiantuntija

 

Etsimämme henkilö voi olla taustaltaan taloushallinnon peruskoulutuksella varustettu kokenut osaaja tai vasta valmistunut taloushallinnon tradenomi, joka on halukas oppimaan uutta. Toivomme hakijalta kirjanpidon perusosaamista sekä hyvässä suhteessa halua oppia uutta sekä kykyä kommunikoida luontevasti eri tiimien kanssa.

 

Laskutusasiantuntijan tehtävänkuvaan Finnparkilla kuuluu mm:

  • Vuokra- ja sopimuslaskutuksen hoitaminen
  • Vuokrien indeksikorotuksista vastaaminen
  • Ostolaskujen kohdistaminen tilauksiin ja tarvittavat kirjaukset
  • Laskutuskanavan ulkopuolelta tulevien ostolaskujen vienti järjestelmään
  • Laskutusasioihin liittyviin puheluihin ja sähköposteihin vastaaminen

 

Osaamisen lisäksi toivomme sinulta vahvaa ongelmanratkaisutaitoa ja sujuvia vuorovaikutustaitoja. Siedät myös rutiiniluonteista työtä.

 

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi mukavaa tiimiä sekä saat varman ja vastuullisen työnantajan tarjoamat erinomaiset edut. Olemme oman alamme edelläkävijä ja strategiamme mukaan tavoittelemme voimakasta kasvua myös jatkossa. Pääset tehtävässä kehittämään itseäsi ja meitä. Tule kanssamme tekemään toimivia kaupunkeja liikkuville ihmisille!

 

Tutustu meihin ja katso esittelymme videolta: https://youtu.be/PA2mze2IgHY

 

Laita meille hakemus heti tai viimeistään 14.8.2022. Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen voit jättää osoitteessa: https://personnel.eezy.fi/avoimet-tyopaikat/

 

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta saat soittamalla Eezy Personnel Oy:n, seniorikonsultti Johanna Aholalle, p. 0400 739 308, 4.-8.7. ja 8.-14.8.

Haku alkaa ja päättyy

Finnpark Oy

Finnpark tuottaa älykkäitä pysäköinnin palveluita, jotka mahdollistavat joustavan liikkumisen kaupunkikeskustoissa. Pysäköintipaikkojen omistajille tuotamme palveluita laitetoimituksista kokonaisvaltaiseen pysäköinnin hallintaan. 24h valvomostamme operoidaan pysäköintikohteita läpi Suomen. Vuokraamme lisäksi toimitiloja erilaisiin yritystarpeisiin Tampereen keskustasta. Visiomme on olla halutuin pysäköintipalvelujen tuottaja Suomessa.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!