Laskutusasiantuntija

Haemme Talouden ja rahoituksen laskutukseen

laskutusasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.5-28.10.2023. Kyseessä on vuorotteluvapaasijaisuus.

Kuvaus työtehtävistä 

Tehtäviin kuuluvat vakuutusmaksujen asiakaspalvelun palveluasiantuntijoiden tukeminen, kouluttaminen ja perehdyttäminen, vaativimpien sisältökysymysten ratkaiseminen, prosessien ja järjestelmien kehittäminen sekä laskutuksen ja vapaaehtoisen perinnän sovitut erilliskäsittelytehtävät. Avoinna olevassa tehtävässä on hyötyä myös reskontrajärjestelmäosaamisesta, koska tehtävään kuuluu tuotannonvalvontaa ja häiriöiden selvitystehtäviä tarvittaessa.  Lisäksi työskentelet osan viikosta työttömyysvakuutusmaksujen asiakaspalvelutehtävissä vastaten asiakkaidemme tiedusteluihin puhelimitse ja sähköpostitse.

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

 • soveltuva kaupallinen koulutus (esim. merkonomi, tradenomi)
 • aiempaa kokemusta laskutuksesta ja/tai vapaaehtoisesta perinnästä
 • hyvät tiimityötaidot
 • tarkka, ripeä ja itseohjautuva työskentelyote
 • kyky omaksua uusia asioita nopeasti

Lisäksi odotamme sinulta:

 • asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa
 • aktiivista asennetta itsesi ja muiden kehittämisessä
 • sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää
 • hyvää kielitaitoa (suomi, englanti). Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, laskutuspäällikkö Laura Repo vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Lauralle numeroon 040 455 1504 keskiviikkona 15.3.2023 klo 14-15, perjantaina 17.3.2023 klo 12-13 tai keskiviikkona 22.3.2023 klo 13-14.

Huomioithan, että tehtävään voidaan palkata vain vuorotteluvapaalain mukaiset ehdot täyttävä työtön työnhakija. Lisätietoa: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa.

Hae tehtävää ma 27.3.2023 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan ja luottotietokyselyyn.

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

 • Hybridityö
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Työsuhdematkaetu
 • Lounasetu

Työllisyysrahasto

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä asiantuntijatyötä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija ja digitaalisen ajan työpaikka. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme asiakkaitamme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen.  

Asiakaskokemuksen parantaminen ja toimintamme tehostaminen ovat keskeiset painopistealueemme. Työllisyysrahastossa panostamme henkilöstön työtyytyväisyyteen ja osaamisen kehittämiseen, jotta työntekijämme pysyvät kehityksen kärjessä.   

Sijainti: Itämerenkatu 11-13, 00180 Helsinki
Logo

Laskutusasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!