Lastaaja, SOL Palvelut Oy, Tampere

SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Rautatienkatu 25, 33100 tampere
Hae tähän työpaikkaan

VAKITUINEN OSA-AIKAINEN LASTAAJA TAMPEREEN RAUTATIEASEMALLE!

Etsimme sisaryhtiöllemme SOL Palvelut Oy:lle vakituista lastaajaa loppuviikon iltavuoroihin Tampereen rautatieasemalle!

Työn aloitus: Heti sopivan työntekijän löydyttyä
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, osa-aikainen
Työaika: Pääasiassa sijoittuu ke-su klo 19:00-23:00 ajalle, vähintään 10 h/vko
Palkka: Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen palkkaryhmän 4 -12,39 €/h

 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy B-ajokortti, ajokokemusta sekä riittävä suomen kielen taito. Arvostamme positiivista, oma-aloitteista työotetta sekä asiakaspalveluasennetta. Toivomme pitkäaikaista työntekijää, joka haluaa sitoutua tähän työhön. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille tai lisätyötä kaipaaville!

Työtehtäviisi kuuluu autokuormaukseen liittyvät tehtävät eli muun muassa autojen ajaminen junan autovaunuun sekä asiakaspalvelun tarjoaminen matkustajille. Työaika on pääasiassa ke-su klo 19:00-23:00, vähintään 10 h/vko. Hyvälle työntekijälle on tarjolla halutessasi myös lisätunteja.

Odotamme sinulta:

  • B-ajokorttia
  • Ajokokemusta
  • Riittävää suomen kielen taitoa

Eduksesi on:

  • Hyvä asenne ja oma-aloitteinen työote
  • Asiakaspalveluhenkisyys
  • Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä

 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme ja kerro meille, miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluilta Sofia Hakamäki,  sofia.hakamaki@sol.fi


Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Lastaaja, SOL Palvelut Oy, Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!