Lastensuojelun keikkatyö, Uusikaupunki

Perhekuntoutuskeskus Lauste, Kasarminlahdentie 3 a ja 3 b
Hae tähän työpaikkaan

Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen. Siihen tarvitaan tiedon ja taidon lisäksi tahtoa auttaa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!

 

Perhekuntoutuskeskus Lausteen Uudenkaupungin yksiköissä on tarjolla erilaisia kiinnostavia lyhyitä sijaisuuksia. Keikkatyö on joustavaa ja työkavereinasi on lastensuojeluammattilaisia. Keikkatyö on myös erinomainen tapa tutustua yksiköidemme toimintaan ja työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. 

Tarjoamme paljon hyvää työkokemusta ja mahdollisuuden päästä tutustumaan monipuolisesti lastensuojelun sijaishuollon kenttään. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.
 

Perhekuntoutuskeskus Lausteella nuoren kanssa työskentelyn lähtökohtana ovat nuoren omat taidot sekä voimavarat ja perhe otetaan  osaksi kuntoutustyötä. Kuntoutuksen viitekehyksenä meillä on kognitiivinen ja voimavarakeskeinen lähestymistapa. Kuntoutus on aina yksilöllistä ja suunnitelmallista. Meillä on kuntoutustyölle moniammatillisen työryhmän tuki.Yhdessä työskentelyllä luodaan edellytykset kuntoutumisen onnistumiselle. Uudessakaupungissa meillä on kaksi sijaishuollon yksikköä,  joissa on yhteensä 11 asiakaspaikkaa ja työntekijöitä on 20.

Keikkatyöstä maksettava tuntipalkka määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti ja on G21


Jos olet kiinnostunut keikkatyöstä Perhekuntoutuskeskus Lausteella, voit jättää meille hakemuksen ja CV:n.

Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

 

Lisätietoja antaa Anne Jaakkola lähijohtaja 040 9002517


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Avoin hakemus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • halu tehdä vuorotyötä
  • joustavuus
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • tiimityötaidot

Lisäksi eduksesi on:

  • halu kehittyä työssä
  • itseohjautuvuus
  • nopea reagointikyky

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn lastensuojelun edelläkävijäorganisaatiossa. Meillä Lausteella voit kehittyä lastensuojelun huippuosaajaksi, sillä palveluvalikkomme on laaja, koulutusmahdollisuudet ovat monipuolisia ja halu uudistaa toimialaa kulkee arjessamme mukana.

 

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Olemme yksityinen, voittoa tavoittelematon lastensuojelupalveluiden asiantuntija yli 100 vuoden kokemuksella. Erityisosaamiseemme kuuluvat erilaiset yksilölliset sijaishuollon palvelut ja erityinen huolenpito sekä koulupalvelut, laitosperhekuntoutus ja avopalvelut.

Meillä työskentelee noin 200 lastensuojelun, erityisopetuksen ja perhekuntoutuksen ammattilaista, jotka päivittävät jatkuvasti osaamistaan ja hyödyntävät työssään alan uusia innovaatioita. Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen.

Tutustu paremmin meihin:

www.lauste.fi 

 

Perhekuntoutuskeskus Lauste on Eezy Flown tutkimuksen mukaan yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista. Lue lisää Lausteen henkilöstökokemuksesta täältä.

 

Logo

Lastensuojelun keikkatyö, Uusikaupunki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!