Leadership Coach & Culture Design

Sitomo muotoilee uudistuskykyä

Strategia tai prosessi eivät ymmärrä puhetta, eivät tunne mitään, eivätkä saa mitään aikaiseksi. Mutta niitä suunnitteleva ja toteuttava ihminen saa. Sitomo on kumppani, kun halutaan uudistaa johtajuutta ja tarvitaan apua muutoksen toteuttamiseen arjessa. Sitomo auttaa kasvunälkäisiä, käännekohdissa olevia yrityksiä ja on mukana organisaatioiden kehityshankkeissa kirkastamassa nykytilaa ja vauhdittamassa muutostyötä. Sitomo tuo tietoa, tunnetta ja tuloksia muutokseen ja kanssamme teet fiksuja päätöksiä, sellaisia jotka ovat hyväksi sekä liiketoiminnalle, että ihmisille.

Oletko sinä etsimämme Leaderchip Coach & Culture Designer?

Sinulla on kokemusta ja näkemystä organisaatioiden kehittämisestä ja olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Psykologinen turvallisuus osana asiakkaidemme kulttuuria ja kilpailuetua saa sinut syttymään etkä pelkää olla rohkea ja näkemyksellinen.

Olet rutinoitunut valmentaja sekä fasilitoija ja ymmärrät, että iso osa vaikuttavuudesta syntyy laadukkaan projektoinnin ja dokumentoinnin kautta. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä tunnistaa nykytilan ja tavoitetilan välissä olevat haasteet ja ennen kaikkea, miten Sitomo voi asiakastaan tässä tilanteessa auttaa. Haluat rakentaa pitkäjänteisiä asiakassuhteita ja laittaa itsesi likoon luottamuksen rakentamiseksi. Sopeudut osaksi kasvuyrityksen arkea ja työotteesi on aikaansaava ja proaktiivinen.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan unohtumattomalle matkalle erilaisia yrityskulttuureja! Sitomon vaihe takaa sinulle mahdollisuuden osallistua kasvutarinan rakentamiseen, joka hakee vertaistaan suomalaisessa yrityskentässä. Pääset yhdessä tiimimme kanssa rakentamaan Sitomon seuraavaa vaihetta, jossa edelleen vahvistetaan toimialan laajinta ja tuoreinta palveluvalikoimaa sekä vauhditetaan kansainvälistä kasvua. Sitomolla on valmiit konseptit, referenssit ja huikeat duunikaverit hyvien tuloksien varmistamiseksi. Asiakkaana ovat mm. Sandvik ja Pirkanmaan Osuuskauppa.

Sitomon missio on saada ihmiset näkemään, kuinka paljon tuottavuuteen vaikuttaa se miten hyvin ihmiset pelaavat yhteen. Johtajuudelta yhteispelin rakentaminen edellyttää kykyä avautua aidolle yhteydelle ja avoimelle vuorovaikutukselle. Vasta kun ymmärrät itseäsi, voit johtaa tuloksellisesti muita.

Haluatko lisätietoja?

Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuprosessin aikana. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!