Legal Assistant Trainee

Etsimme Helsingin toimistollemme assistentin työstä kiinnostuneita opiskelijoita tai vastavalmistuneita sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin tehtäviin.

Oletko jo valmistunut tai pian valmistumassa ja pystyt työskentelemään kokoaikaisesti? Tarjoamme assistenttiharjoittelijoille kokoaikaisen palkallisen harjoittelujakson. Työajat sijoittuvat toimistoaikaan. Aloitus tehtävässä on tammikuussa ja harjoittelu kestää elokuun 2022 puoliväliin. 

Ovatko opintosi vielä vaiheessa ja kalenterisi täyttyy koulutöistä?  Tarjoamme assistenttiharjoittelijalle osa-aikaisen palkallisen harjoittelujakson, jossa työajat on helppo sopia omaan aikatauluun sopiviksi. Tämä harjoittelujakso sopii joustavuutensa vuoksi erinomaisesti suoritettavaksi opintojen ohella. Työvuoroja on 2–3 iltaa viikossa ja ne sijoittuvat pääasiassa klo 16–21 väliselle ajalle. Työvuorot ovat sovittavissa toisen assistenttiharjoittelijan kanssa. Aloitus tehtävässä on joulu–tammikuussa ja harjoittelu kestää heinäkuun 2022 puoleen väliin. 

Assistenttiharjoittelijana pääset oppimaan laajasti assistentin työstä asianajotoimistossa ja kehittämään taitojasi seuraavien asiakokonaisuuksien parissa:

 • hallinnolliset ja taloushallintoon liittyvät tehtävät
 • toimeksiantotyössä avustaminen ja projektien hallinnointi
 • asiakirjojen hallinta sekä järjestelmien ja tietokantojen käyttö
 • sisäisten projektien ja tapahtumien parissa työskentely
 • myyntiin ja markkinointiin liittyvät tehtävät
 • omien vahvuuksiesi ja mielenkiinnonkohteidesi kautta pääset myös vaikuttamaan työnkuvaasi ja osaamisen kehittymiseen

Mitä odotamme sinulta?

 • Olet tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn
 • Aitoa kiinnostusta assistentin työhön, lisäksi lakialan kiinnostus luetaan eduksesi
 • Sinulla on positiivinen ja asiakaslähtöinen asenne
 • Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja huolellinen
 • Viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen
 • Sinulla on erinomaiset tietojenkäsittelytaidot ja omaksut uusia asioita nopeasti
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
 • Sinulla on tehtävään soveltuva opintotausta (esim. merkonomi tai tradenomi)

Assistenttiharjoittelijana tuet assistentteja ja juristeja päiväsaikaan monipuolisissa tehtävissä varmistaen toimeksiantojen ja päivittäisen työn sujuvuuden. Saat ainutlaatuisen tilaisuuden kerryttää käytännön kokemusta yhdessä Suomen johtavista asianajotoimistoista. Krogerus on nuori asianajotoimisto, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Meillä jokaisen roolilla on merkitystä ja töitä tehdään yhdessä erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä ja assistenttitiimiä, jossa arvostetaan osaamistasi ja annetaan sinulle mahdollisuus kehittyä assistenttina. Harjoittelujaksosi alkaa kattavalla perehdytyksellä tehtäviin ja sinulla on harjoittelujakson aikana osaavan tiimin tuki. Pääset nauttimaan ison talon eduista ja mahdollisuudesta osallistua talon sisäisiin koulutuksiin, tapahtumiin ja aktiviteetteihin. Monet assistenttiharjoittelijoistamme ovat työllistyneet meille vakituisiksi assistenteiksi – trainee-ohjelmat ovatkin meillä tärkeä rekrytointikanava legal assistantin tehtäviin.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi kuinka monta tuntia viikossa olisit käytettävissä. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Assistant Suvi Valtanen, suvi.valtanen@krogerus.com, puh. + 358 (0)29 000 6847.

Lue lisää Krogeruksesta www.krogerus.com ja tykkää meistä myös Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissa sekä Twitterissä, niin tiedät mitä toimistollamme tapahtuu!

Haku alkaa ja päättyy

Asianajotoimisto Krogerus Oy

Every handshake is unique. So is every one of our lawyers. Law has always been—and always will be—a people’s business. That’s why we only employ the most talented, ambitious and genuine people. We all share one common goal: to find solutions to your issues through a modern, meaningful and effective process. We bring a bit of ourselves into everything we do. That’s what makes us us.

Our practice covers a broad spectrum of transactional, dispute resolution and regulatory matters. We are particularly apt at issues that pertain to the energy, finance, food and beverage, healthcare, real estate, technology and communications sectors. Global is our local — and vice-versa. We are regularly retained in some of the most challenging and high-profile assignments in the market.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: hr@krogerus.com
Sijainti: Unioninkatu 22
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!