Lehdenjakajia yöjakeluun

Etsitkö itsenäistä työtä, jossa saat nauttia omasta rauhasta ja raittiista ilmasta? 

Haemme Helsinkiin ja Espooseen

YÖJAKAJIA

pitkäaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työ on sanomalehtien ja postin jakelua koteihin öiseen aikaan. Reittivaihtoehtoja on erilaisia ja työtä yritetään tarjota mahdollisimman läheltä asuinpaikkaasi.

Työ alkaa kattavalla kahden viikon perehdytyksellä, jonka aikana perehdyttäjä on tukenasi, kunnes olet valmis lähtemään itsenäisesti reiteille. 

Työpäivän kuvaus 

Työvuorosi alkaa siitä, että lastaat jaettavat lehdet ja mainokset kulkuvälineen kyytiin. Mahdollisia kulkuvälineitä reiteillä on joko polkypyörä, kärry, skootteri tai auto, riippuen reitistä. Kun kuljet reitillä, sinulla on apunasi työväline, jonka avulla löydät helposti seuraavaan kohteeseen. 

Kierrettyäsi reitin loppuun saakka, palautat kulkuvälineen ja muut varusteet lähtöasemalle. Kunhan olet huolehtinut, että kaikki on kunnossa seuraavaa vuoroa varten, olet valmis palaamaan kotiin.

Lisätietoja työstä

Työvuoroja tehdään 6+2-systeemillä, eli sinulla on kuusi työvuoroa ja sitten kaksi vapaapäivää. Vuorojen pituus reitistä ja alueesta riippuen on 3,5-6 tuntia. Palkkaus tehtävässä on 9,69 € per h + 1,18 € yölisä per h (Yhteensä 10,87€/tunti). 

Autoreiteillä edellyttämme 2 vuoden ajokokemusta. 

Työ on hyvin itsenäistä ja paikoin fyysistä. Fyysisen kunnon lisäksi edellyttämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä ja tyydyttävää suomen tai englannin kielen osaamista. Hyvä kommunikaatio on myös plussaa!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan lisäksi työterveyspalvelut sekä liikuntaedun!

Mikäli osa-aikainen liikunnallinen ulkona tehtävä yötyö varhaisjakajana tuntuu sinun jutultasi, hae paikkaa pikimmiten, sillä työt alkavat niin pian kuin mahdollista. Työilmoituksen ”Hae tähän työpaikkaan”-painikkeesta pääset täyttämään hakulomakkeen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen/Vakituinen, osa-aikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Vanha Talvitie 19

Logo

Lehdenjakajia yöjakeluun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!