Lehtori, Ammatillinen opettajankoulutus

Etsimme nyt Oulun ammattikorkeakouluun Ammatillisen opettajakoulutuksen yksikköön kokoaikaiseen  työsuhteeseen Lehtoria.

Lehtorin tehtäviin kuuluu toimia vastuukouluttajana ja opettajana Ammatillisen opettajakoulutuksen koulutus- ja kehittämishankkeissa, erikoistumiskoulutuksissa, liiketoiminnassa ja ammatillisen opettajankoulutuksen opetusohjelmassa.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.12.2022-31.12.2023.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen 1.12.2022 - 31.12.2023

Etsimämme henkilö

Tehtävään haetaan henkilöä, jolla on vankka kokemus ammatillisen opettajan tehtävistä ja erityisesti vahva osaaminen erilaisten verkkototeutusten pedagogisesta muotoilusta. Hänen tulee hallita oppijaa osallistava osaamisperusteinen oppimisprosessi, dialogisia menetelmiä ja laajasti pedagogisia malleja. Erityisesti edellytetään videopedagogiikan ja erilaisen virtuaaliympäristöjen (AR/VR/MR, simulaatiot ja digitaaliset kaksoset) hyödyntämiseen liittyvää osaamista.

Eduksi katsotaan toiminta ammatillisena opettajankouluttajana, kokemus ammatillisten opettajien täydennyskoulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta, monipuolinen kielitaito, valmius kouluttaa englannin kielellä sekä perehtyneisyys osaamismerkkeihin ja ammatillisen koulutuksen ajankohtaisiin kehittämiskysymyksiin. Eduksi katsotaan myös tutkimus- ja kehittämisosaaminen sekä kokemus hanketoiminnasta.

Ammatillisen opettajankoulutuksen lehtorilla tulee olla suoritettuna soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lehtorilta vaaditaan lisäksi ammattikorkeakoulun tai ammatillisen koulutuksen opettajan kelpoisuus (35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot) ja vähintään kolmen vuoden opettajakokemus ammattikorkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Kelpoisuusvaatimukset perustuvat ammattikorkeakouluasetukseen 1129/2017, 18§.  

Tarjoamme

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Hae tehtävää alta. Liitä mukaan CV ja motivaatiokirje. Tehtävän hakuaika päättyy 28.9.2022. Huomioithan että emme valitettavasti käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ammatillisen opettajakoulutuksen yksiönjohtaja Markku Viitasaari markku.viitasaari@oamk.fi puh. 050 4797978.

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!