Lehtori, bioanalytiikan tutkinto-ohjelma

Bioanalytiikan lehtorin tehtävä Kuntoutus ja tutkiminen osaamisalueella

Haemme lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Metropolian Kuntoutus ja tutkiminen osaamisalueelle bioanalytiikan tutkinto-ohjelmaan alkaen 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista terveydenhuollon laboratoriotoiminnasta, kykyä luoda ja kehittää korkeakouluopetusta, erityisesti verkkopainotteista opetusta. Verensiirtotoiminnan, kliinisen fysiologian ja sytologian osaaminen katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään bioanalyytikkokoulutusta, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, terveydenhuollon laboratoriotoiminnan työkokemusta ja pedagogista pätevyyttä. Opetuksen lisäksi tehtäviin sisältyy liike- ja TKI-toimintaan osallistumista.

Tehtävässä eduksi on digipedagogiikan osaaminen ja kyvykkyys opettaa myös englannin kielellä. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä itsenäistä, innovatiivista ja kansainvälistä työotetta. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät SIVISTA:n Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaan.

Kuvaa hakemuksessa osaamistasi edellä kuvattuun tehtävään ja esitä, miten kehittäisit bioanalytiikan tutkinto-ohjelman opetusta. Lähetä hakemuksesi 19.4.2024 mennessä

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Riitta Lumme riitta.lumme@metropolia.fi puh 040-3341301.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 17 000 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 120 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Arvostamme työyhteistön monimuotoisuutta ja teemme työtä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Lehtori, bioanalytiikan tutkinto-ohjelma

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!