Lehtori (kätilötyö ja kliininen hoitotyö) osa-aikaiseen 60% työsuhteeseen

Haemme lehtoria (kätilötyö, kliininen hoitotyö) määräaikaiseen 60% työsuhteeseen ajalle 1.3.2023 - 31.12. 2023.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto ja opettajan pedagogiset opinnot katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää kätilön tutkintoa ja vahvaa teoreettista sekä kliinistä osaamista kätilötyöstä sekä kliinisestä hoitotyöstä. Arvostamme joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja, digiosaamista, alueen verkostoja, innovatiivisuutta ja sitoutumista opetuksen kehittämiseen sekä tutkintoon johtavassa koulutuksessa, että täydennyskoulutus- ja yrityspalveluissa.

Palkkaus määräytyy SIVISTA:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

 Lisätietoja tehtävästä antavat tiimivastaava Anu Leppänen, p. 040 714 5128, tai osaamisaluepäällikkö Päivi Haarala, p. 040 3340 923, paivi.haarala@metropolia.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Lehtori (kätilötyö ja kliininen hoitotyö) osa-aikaiseen 60% työsuhteeseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!