Lehtori, klassinen laulu

Etsimme Oulun ammattikorkeakouluun Kulttuurialan yksikköön osa-aikaiseen työsuhteeseen (60 %) 

klassisen laulun lehtoria.

Lehtorin tehtävät koostuvat työaikasuunnitelmassa sovitusti klassisen laulun opetuksesta, didaktiikasta ja opetusharjoittelun ohjauksesta sekä liedseminaarin ja ensembleseminaarin ohjauksesta. Tehtävä sisältää myös muita työnantajan määräämiä tehtäviä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Etsimämme henkilö

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden päätoimista työkokemusta musiikin alalta sekä halua kehittää omaa osaamistaan lehtorin tehtävän vastuualueilla.

Lehtorilla tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Lehtorin tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta korkeakoulutasoisista klassiseen lauluun liittyvistä opetustehtävistä, taiteellisesta toiminnasta klassisena laulajana sekä asiantuntijatehtävistä opetettavalla alalla. Valittavalla lehtorilla tulee olla hyvät tiimityöskentelytaidot, tehtävän edellyttämä osaaminen suomen ja englannin kielessä sekä  opiskelijan tavoitteita tukevat ja turvallisen oppimisympäristön mahdollistavat pedagogiset arvot. 

Hakijalle katsotaan eduksi ammattikorkeakouluympäristön tuntemus ja vahvat kansalliset ja kansainväliset verkostot erityisesti klassisen laulun alalla.

Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa ja luomaan merkityksellistä uraa sekä vaikuttamaan korkeakoulumme kehittymiseen. Saat ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön ja kokeneen tiimin tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Opetustehtävät toteutetaan pääosin kontaktiopetuksena Linnanmaan kampuksella.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen (ePassi) sekä edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla. Työterveyshuollon meillä hoitaa Mehiläinen Oy.

Tarjoamme osa-aikaisen (60 %), toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen 1.8..2023 alkaen, tai sopimuksen mukaan ja siihen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteen ehdot, kuten palkkaus, määräytyvät Sivistystyönantajien Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja pätevyyksien mukaan.

Jätä hakemuksesi alta viimeistään 5.2.2023. Liitä hakemukseen CV ja motivaatiokirje. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. Tehtävä täytetään 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä

Kulttuurialan yksikön johtaja Riitta Tötterström

050 3082924

riitta.totterstrom@oamk.fi

 

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Logo

Lehtori, klassinen laulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!