Lehtori, koneensuunnittelu, tai lehtori ajoneuvo- ja työkonetekniikka

vahvistamaan osaamistamme Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikköön, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oulun ammattikorkeakoulu on tehnyt toimintahistoriansa suurimman investoinnin ajoneuvo- ja työkonetekniikan tutkimus-, kehitys- ja opetusympäristöön NUVE-LAB, yhteensä lähes 7 milj. € (https://www.oamk.fi/en/partnership/rdi-projects/nuvelab). NUVE-LAB mahdollistaa kestävän kehityksen mukaisten (2ZERO) ajoneuvojen ja raskaiden työkoneiden voimanlähteiden, -siirron ja energiavarastoinnin tutkimisen ja kehittämisen yhteistyössä teollisuuden sekä tutkimuslaitosten kanssa. Lisäksi NUVE-LAB kehitysympäristössä on Hardware In the Loop (HIL) - /Dyno In the Loop (DIL)- simulointi mahdollisuus kuljettajaa avustavien järjestelmien sekä autonomisen ajamisen tutkimiseen ja kehittämiseen.

NUVE-LABin toiminnan käynnistyessä haemme lehtoria osallistumaan yritysten ja muiden tutkimuslaitosten kanssa yhteistyössä tehtäviin tutkimushankkeisiin sekä yrityksille tarjottavan palvelutoiminnan tekniseen tukeen. Lisäksi tässä tehtävässä osallistut ympäristön käyttöön liittyvien opintokurssien suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä NUVE-LAB tutkimusryhmän kanssa.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Etsimämme henkilö

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja olet jo hankkinut vähintään kolme vuotta kokemusta ajoneuvo- ja työkonetekniikan tai koneensuunnittelun toimialalta tutkintosi jälkeen ja haluat edelleen kehittää alan osaamistasi. Projektityökokemus sekä ajoneuvo- ja työkonealan tekniikan tuntemus auttaa toimessa. Kehityshankkeissa työskentelet yhdessä eri alueilla työskentelevien kollegoiden, yritysten, rahoittajien sekä kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa, joten hallitsethan sekä suomen, että englannin kielen erinomaisesti. Sinulla on kokemusta digikaksosista ja simuloinnista, reaaliaikaisen simuloinnin ja HIL-testauksen kokemus ovat eduksi tehtävässä.  Mahdollinen rahoitushakemusvalmistelun kokemus luetaan eduksi valintaa tehtäessä.

Lehtorilla tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Tehtävässäsi pääset konkreettisesti vaikuttamaan ajoneuvo- ja työkoneteollisuuden tulevaisuuden kehitykseen. Tarjoamme sinulle toimialan parhaat kehitysympäristöt, motivoituneen ja asiantuntevan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden suorittaa työssäsi jatko-opintoihin sisältyvää tutkimustyötä. Lisäksi kauttamme avautuu kattava, alansa johtavien yritysten- ja tutkimusyhteisöjen kontaktiverkosto sekä jo valmiiksi rahoitettuja tutkimushankkeita tutkimustyön käynnistämiseen.

Tarjoamme

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Hakemukset pyydetään täyttämään viimeistään 31.10.2022 mennessä osoitteessa www.oamk.fi/rekrytointi. Hakemukseen pyydetään liittämään motivaatiokirjeen ja CV:n lisäksi mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot sekä opintosuoritusrekisteriote tai tutkintotodistus. Huomioithan että emme valitettavasti käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antavat kehityspäällikkö Jukka Säkkinen puh. 050 595 7951 jukka.sakkinen@oamk.fi ja lehtori Petri Junttila puh. 040 671 3858 petri.junttila@oamk.fi.

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!