Lehtori, kuntoutuksen YAMK-tutkinto

Haemme sosiaali- ja terveysalan lehtoria kuntoutus ja tutkiminen osaamisalueen ylempään amk-tutkintoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteseen. Hakijalta toivotaan vahvaa osaamista hyvinvointijohtamisesta, taloudesta ja toimintojen kehittämisestä sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä opinnäytetöiden ohjauksesta.  

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, työelämäverkostoja sekä kykyä kehittää ylemmän amk-tutkinnon opetusta ja digitaalisia oppimisympäristöjä. Valittava henkilö työskentelee YAMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa, liike- ja hanketoiminnassa, joten odotamme monipuolisuutta ja kyvykkyyttä toimia joustavasti erilaisissa kansallisissa sekä kansainvälisissä verkostoissa ja toimintaympäristöissä.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto, jatkotutkinto ja opettajan pedagogiset opinnot ovat suotavat. Hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi, koska osa opetustehtävistä on englanninkielisissä YAMK-tutkinnoissa.

Palkkaus määräytyy Sivistan yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Riitta Lumme, p. 040 3341301, tai osaamisaluepäällikkö Pekka Anttila, p. 040 6418318.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Lehtori, kuntoutuksen YAMK-tutkinto

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!