Lehtori, rytmimusiikki

Etsimme rytmimusiikin lehtoria osa-aikaiseen työsuhteeseen Oulun ammattikorkeakoulun Kulttuurialan yksikköön.

Tehtävä koostuu laulun opetuksesta, didaktiikasta ja opetusharjoittelun ohjauksesta, opiskelijoiden ohjaamisesta, Oamkin musiikkipedagogikoulutuksen vastuu- ja kehittämistehtävistä sekä muista työnantajan määräämistä tehtävistä.  

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Etsimämme henkilö

Mitä odotamme

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden päätoimista työkokemusta musiikin alalta sekä halua kehittää omaa osaamistaan lehtorin tehtävän vastuualueilla.

Edellytämme hakijalta ajassa kehittyvää pedagogista osaamista, erinomaista oman instrumentin hallintaa, hyviä tiimityöskentelytaitoja, erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Hakijalle katsotaan eduksi ammattikorkeakouluympäristön tuntemus, tietotekninen osaaminen (esim. MsOffice ja Peppi) ja kokemus musiikkipedagogikoulutusta tukevien digitaalisten työkalujen käytöstä. Hakijalle katsotaan eduksi myös hyvät kansalliset ja kansainväliset verkostot musiikkialan työelämän edustajiin ml. koulutusorganisaatiot. Edelleen hakijalle katsotaan eduksi valmius asiantuntijatehtäviin musiikkialan tki-hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lehtorilla tulee olla suoritettuna vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot. Mikäli valitulla hakijalla ei ole näitä suoritettuna tehtävää vastaanottaessa, tulee opettajan pedagogiset opinnot suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. 

Mitä tarjoamme

Tervetuloa joukkoomme muuttamaan maailmaa ja luomaan merkityksellistä uraa sekä vaikuttamaan korkeakoulumme kehittymiseen! Saat ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön ja kokeneen tiimin tuen sekä nykyaikaiset työvälineet. Tehtävä edellyttää säännöllistä työskentelemistä Linnanmaan kampuksella, mutta osa työstä on mahdollista tehdä etänä.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen (ePassi) sekä edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla. Työterveyshuollon meillä hoitaa Mehiläinen Oy.

Tarjoamme osa-aikaisen (80 %) toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työsuhteen ehdot, kuten palkkaus, määräytyvät Sivistystyönantajien Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja pätevyyksien mukaan.

Jätä hakemuksesi viimeistään 25.9.2022. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Sisällytä hakemukseen videolinkki taiteellisesta esiintymisestäsi rytmimusiikin laulajana. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. Tehtävä täytetään 1.11.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä

Kulttuurialan yksikön johtaja

Riitta Tötterström

050 3082924

riitta.totterstrom@oamk.fi      

                                

 

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa kokeilemme, kehitämme ja onnistumme yhdessä. Teemme avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.        

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!