Lehtori (taloushallinto)

Haemme Palveluliiketoiminnan osaamisalueelle motivoitunutta ja kokenutta taloushallinnon lehtoria vahvistamaan taloushallinnon osaamista liiketalouden koulutuksessa ja sen kehittämisessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.5.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen toimipaikka on SAMK-kampus Pori.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laskentatoimen korkeakouluopintojen lisäksi vankkaa, vähintään viiden vuoden työelämäkokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Tehtävässä vaadittavan osaamisen painopiste on ulkoisessa laskentatoimessa ja raportoinnissa, mutta myös sisäisen laskentatoimen ja yleisesti liiketalouden riittävää osaamista edellytetään. Kokemus ERP-järjestelmistä ja liiketoimintatiedon ja -datan hyödyntämisestä päätöksenteossa sekä palkanlaskennan osaaminen ovat eduksi.

Opiskelijoiden ohjaaminen on keskeinen osa lehtorin työtehtäviä. Osa opetuksesta ja opiskelijoiden ohjaamista tapahtuu englannin kielellä, joten hyvä suomen ja englannin kielen taito on välttämätöntä. Toivomme sinulla olevan myös kykyä toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja hanketehtävissä.

Joustavuus, halu uusiutua ja kokeilla sekä kokemus erilaisista pedagogisista menetelmistä ja korkeakouluopetuksesta ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Sinulla tulee olla opettajan pedagoginen pätevyys suoritettuna 60 op tai valmius hankkia se kolmen vuoden kuluessa tehtävään valinnasta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän innovatiivisessa tiimissämme, mukavan työyhteisön ja ajantasaiset työvälineet, ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä dynaamiseen ja vakavaraiseen korkeakouluyhteisöömme, mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen kehittämiseen, hyvät liikunta- ja kulttuuriedut sekä kattavan työterveyshuollon. Saat myös kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaympäristöön.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset tehtävään määräytyvät valtioneuvoston asetuksen ammattikorkeakouluista mukaan 1129/2014. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SIVISTA:n  ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja: Opetuspäällikkö Jukka Mäkinen, puh. 044 710 3817

Soittoajat: ke 10.4.2024 klo 13.00–16.00, pe 12.4.2024 klo 13.00–16.00 ja ke 17.4.2024 klo 9.00−12.00

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi 19.4.2024 klo 16:00 mennessä hakulinkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit loistava valinta tähän työtehtävään. Hakemuksia, joissa ei ole mainittuja liitteitä tai jotka on jätetty hakuajan päättymisen jälkeen, ei valitettavasti voida ottaa huomioon haastatteluihin kutsuttaessa. 

Haastattelut järjestetään SAMKin Porin kampuksella perjantaina 26.4.2024 klo 9:00–15:00 välisenä aikana.

Haku alkaa ja päättyy

Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK - Pori

Olemme yli 6700 opiskelijan ja yli 500 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueellamme olemme merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä.

Olemme vakaa ja maineikas ammattikorkeakoulu, jonka työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Siksi ​meille on hyvä tulla. Tavoittelemme työkulttuuria, jossa erilaiset ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin.​ Tarjoamme paljon vapautta ja itsenäisyyttä. Arvostamme kokemusta. Työntekijöillämme on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja verkostoa. #katsetulevaisuuteen #thinkfuture

Puhelin: (02) 620 3000
Sähköposti: rekrytointi@samk.fi
Sijainti: Satakunnankatu 23, 28130 PORI
Logo

Lehtori (taloushallinto)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!