Lehtori, terveydenhoitotyö

Haemme Otaniemen kampukselle terveydenhoitotyön koulutuksen lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2023 alkaen. Lehtorin tehtävät sisältävät opetus- ja ohjaustyötä, monimuoto-opetuksen kehittämistä, moniammatillista yhteistyötä sekä aluekehitys- ja TKI-toiminnan tehtäviä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän Suomen vetovoimaisimpiin kuuluvassa kansainvälisessä korkeakoulussa, hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen, joustavat työmahdollisuudet ja mahdollisuuden merkitykselliseen työhön. Pääset osaksi avointa, rentoa ja luovaa asiantuntijatiimiämme, jossa työtä tehdään yhteen hiileen puhaltaen. 

Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa ja soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kliinistä työkokemusta terveydenhoitajan työstä. Kokemus opetus- ja ohjaustehtävistä ja verkkopedagoginen osaaminen ja innostus sen kehittämiseen katsotaan eduksi. Sujuva englannin kieli ja kansainvälisyysosaaminen ovat edellytyksiä tehtävän hoitamisessa.

Arvostamme äitiys- ja lastenneuvolatyön sekä perhehoitotyön osaamista erityisesti haavoittuvat asiakasryhmät huomioiden. Vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot oman sekä tiimin suunnittelun taidot ovat tehtävässä tärkeitä. Lisäksi arvostamme kiinnostusta erilaisten pedagogisten toimintamallien kehittämiseen ja soveltamiseen opetuksessa yhteistyössä työelämän edustajien kanssa.

 

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. Hakijalla tulee joko olla suoritettuna pedagoginen pätevyys tai hänen tulee sitoutua sen hankkimiseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Reija Korhonen, reija.korhonen@laurea.fi, puhelin 0407548808

Haethan tehtävään sähköisesti rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 8.10.2023.

 

Käy tutustumassa meihin: Laurea työnantajana - Laurea-ammattikorkeakoulu

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Laurea

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropolialueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lunastaminen joka päivä on kunnia-asia.

Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 60 M€ ja joka työllistää yli 600 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on noin 8000 opiskelijaa.

 
Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi
Sijainti: Metsänpojankuja 3, 02130 Espoo

 

 

Logo

Lehtori, terveydenhoitotyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!