Lehtori, tutkintovastaava YAMK / Kuntoutus ja tutkiminen osaamisalue

Hei, sinä sosiaali- ja terveysalan asiantuntija, lehtori, verkkopedagogiikasta ja digitaalisten palveluiden kehittämistyöstä innostunut ammattilainen - Metropoliassa on sinulle tarjolla mielenkiintoinen työtehtävä!

Haemme lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuntoutus ja tutkiminen osaamisalueelle. Työtehtävät painottuvat kliinisen asiantuntijan ylemmän AMK-tutkinnon tutkintovastaavan tehtäviin sekä sosiaali- ja terveysalan ylemmän ammattikorkeakoulun opetustehtäviin. Tutkintovastaavan roolissa vastaat tutkinto-ohjelman pedagogisesta johtamisesta ja kehittämisestä, opintohallinnollisista prosesseista ja osallistut osaamisalueen toiminnan, henkilöstön ja budjetin suunnitteluun osana osaamisalueen laajennettua johtotiimityöskentelyä.

Opetustehtävät painottuvat sosiaali- ja terveysalen digitaalisten palveluiden kehittämisen ja johtamisen tematiikkaan niin tutkintoon johtavassa kuin erilaisissa täydennyskoulutuksissa. Opinnäytetöiden ohjaus sisältyy myös työtehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja. Hyvät suomen ja englannin kielen viestintätaidot ovat välttämättömät, sillä teet yhteistyötä Metropolian opiskelijoiden, henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kansallinen ja kansainvälinen sidosryhmäyhteistyö työelämän ja korkeakoulujen kanssa on tehtävässä keskeisessä roolissa.

Sovellut tehtävään, jos sinulla on:

  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai jatkotutkinto
  • Kokemusta tutkintovastaavana toimimisesta tai muusta YAMK tutkinto-ohjelmien kehittämistyöstä
  • Kokemusta digitaalisten sote-palveluiden kehittämisestä
  • Erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito
  • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • Kyky työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä

Arvostamme osaamista myös seuraavilla osa-alueilla:

  • Opettajan pedagoginen pätevyys
  • Laaja-alainen pedagoginen osaaminen, erityisesti digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen
  • Verkostoissa toimiminen
  • Kyvykkyys monipuoliseen strategiseen työskentelyyn pedagogisessa ja organisaatiotason kehittämistyössä

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät SIVISTA:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Stenberg; osaamisaluejohtaja p. 0405353388  to 20.6. klo 12–14, ma 15.7. klo 12–14 ja ti 16.7. klo 12–14

Jätäthän hakemuksesi su 21.7. mennessä.

Ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestämme teamsin kautta to 8.8. ja pe 9.8. Haastattelun tarkempi kellonaika tarkentuu mahdollisen haastattelukutsun yhteydessä.

Haku alkaa ja päättyy

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 17 000 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 120 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Arvostamme työyhteistön monimuotoisuutta ja teemme työtä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Lehtori, tutkintovastaava YAMK / Kuntoutus ja tutkiminen osaamisalue

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!