Lehtori

Lehtorin tehtäviin kuuluu osaamisperusteisten ammatillisen opettajankoulutuksen opintojen suunnittelu ja toteutus erityisesti ammatillisessa erityisopettajakoulutuksessa. Tehtäviin voi sisältyä myös muuta opettajankoulutusta, opetusalan täydennyskoulutustehtäviä, hanketyötä sekä koulutuksen kehittämisen tehtäviä. Henkilöllä tulee olla vahva pedagoginen opetus- ja ohjausosaaminen sekä välitön valmius osaamisperusteisen koulutusmallin toteuttamiseen. Tehtävä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.2.2023, tai sopimuksen mukaan.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Etsimämme henkilö

Ammatillisen opettajankoulutuksen lehtorilla tulee olla suoritettuna soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lehtorilta vaaditaan lisäksi ammattikorkeakoulun tai ammatillisen koulutuksen opettajan kelpoisuus (35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot) ja vähintään kolmen vuoden opettajakokemus ammattikorkeakoulussa tai ammatillisessa oppilaitoksessa. Kelpoisuusvaatimukset perustuvat ammattikorkeakouluasetukseen 1129/2014, 18§. Lisäksi edellytämme jonkin seuraavista asetuksen 1998/986 erityisopettajan kelpoisuuksista: 8 §, 8a§, 11a§ tai 16 § sekä työkokemusta erityisopettajana.

Eduksi katsotaan erityisopettajan opetuskokemus ammatillisella 2. asteella, muu opettajan kelpoisuus, valmius kouluttaa englannin kielellä, digipedagoginen ja sosiaalisen median monipuoliseen käyttöön liittyvä osaaminen sekä perehtyneisyys ammatillisen koulutuksen ajankohtaisiin kehittämiskysymyksiin. Eduksi katsotaan myös tutkimus- ja kehittämisosaaminen sekä kokemus erityisen tuen koulutushankkeiden toteuttamisesta. Toivomme myös näyttöjä esteettömyys- ja saavutettavuusosaamisesta.

Tarjoamme

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästa antaa yksikönjohtaja Markku Viitasaari (markku.viitasaari@oamk.fi, 050 479 7978).

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Logo

Lehtori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!