Leipomomyymälätyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Kouvolan Katajaharjuun

 

LEIPOMOMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ

 

Työnkuvaan kuuluvat kaikki leipomomyymälän työtehtävät: asiakaspalvelu, kassanhoito, saapuvien tilausten vastaanotto jne. Työnkuva on kaikkineen monipuolinen ja sopivan haastava.

 

Etsimämme työntekijä on ripeä, oma-aloitteinen ja kykenee tarvittaessa työskentelemään myös yksin. Loistava asiakaspalveluasenne on taito, jota erityisesti arvostamme. Aiempi leipomoalan kokemus ei ole välttämätöntä, kunhan on intoa oppia uutta.

 

Työnhakijalta edellytämme hygieniapassia ja työturvallisuuskorttia tai vaihtoehtoisesti valmiutta suorittaa kurssit työsuhteen alussa. Lävistykset, irto- ja tekokynnet/ripset tulee ottaa pois työvuoron ajaksi.

 

Etsimme kesätyöntekijää, joka pystyisi aloittamaan työt kuitenkin jo hyvissä ajoin kevään aikana. Keväällä työt painottuvat lyhyempiin sijaistuksiin (esim. sairauslomat) ja kesällä pidempiin jaksoihin vuosilomien tuurauksissa. Työvuorot ajoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti noin klo 06.00–18.00 välille. Myymälä on auki myös lauantaisin aamupäiväpainotteisesti.

 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat ainakin kesän yli – mahdollisesti tämän jälkeenkin.

 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta ja haluaisit liittyä osaksi aurinkoista joukkoamme, jätä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti käsittele erikseen. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 45720 Kouvola

Logo

Leipomomyymälätyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!