Lennonjohtaja Porin lentoasemalle

Sinustako lennonjohtaja Fintrafficille?   

Oletko sinä tarkka lennonjohdon ammattilainen, jolla on kyky pysyä rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa? Haemme nyt Fintrafficin lennonvarmistukseen lennonjohtajaa Porin lennonjohtoon!  

Fintraffic lennonvarmistus tarjoaa turvallisia, täsmällisiä ja kilpailukykyisiä lennonvarmistuspalveluita Suomessa, maailman ympäristöystävällisimmässä ilmatilassa. Tavoitteena on, että lentoliikenne tukee kokonaisvaltaisesti Suomen menestystä, ja haluammekin tarjota maailman parasta ilmatilanhallintaa, lentoliikenteenohjausta ja liikennetietoa. Olemme ennakkoluuloton ja tulevaisuuteen katsova, rohkea toimija. Tähtäimenämme on saavuttaa asema alan kansainvälisenä edelläkävijänä mm. etälennonjohdon kehittämisessä, lähialueyhteistyössä, drone-liikenteen kehittäjänä ja alan kouluttajana. Osaavalla henkilöstöllämme on keskeinen rooli lennonvarmistuksen kehittämisessä.   

Mitä työ pitää sisällään?  

Fintrafficin lennonvarmistuksen vastuulla ovat ilmatilan käytön hallinta sekä lentoreitti- ja lennonvarmistuspalvelut 22 lentoasemalla. Asiakkaitamme ovat kaupallinen ilmailu, Suomen valtion ilmailu ja sotilasilmailu, yleisilmailu sekä lentokoulut. Lennonvarmistuksessa työskentelee noin 420 henkilöä 22 eri paikkakunnalla.  

Tehtävämme on taata turvallinen ja mahdollisimman viiveetön lentoliikenne. Hyvin suunniteltu lennonvarmistus on tärkeää myös ympäristön kannalta. Maailman ympäristömyönteisimmässä ilmatilassa lentoreittien suunnittelu säästää lentokoneiden polttoainetta ja matka-aikaa. Tuemme koko yhteiskunnan matkaa kohti älykkäämpää ja vihreämpää maailmaa. Fintrafficin lennonvarmistuksessa turvallisuus on tärkein asiakaslupauksemme.  

Lennonjohtajana huolehdit siitä, että lentoliikenne pääsee laskeutumaan ja nousemaan turvallisesti ja sujuvasti lentoasemallasi. Työpaikkasi sijainti on Porin lentoasema.   

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus tehtävässä on 15.5.2023 Tehtävä voi alkaa kuitenkin aikaisemmin valittavan henkilön koulutustarpeen mukaan. Työaika tehtävässä on 40 % aikavälillä 1.4.–31.9. ja 1.10.–31.3. 100 % SLJY TES:n mukaisesta työajasta. Koulutus tehtävään tapahtuu 100 % työajalla.

Mitä odotamme sinulta?  

Vaatimuksena tehtävään on lennonjohtajan koulutus, voimassa oleva lennonjohtajan lupakirja sekä lääketieteellisen kelpoisuuden (medikaali) ja vaadittavien kielitaitoedellytysten täyttäminen. Huolehdimme medikaalin ja kielitaitotodistusten voimaan saattamisesta. Valintakriteereinä tehtävään ovat aiempi kokemus lennonjohtajan työstä sekä osoitettu motivaatio avoinna olevaan tehtävään. Noudatamme valinnassa Fintrafficin tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa sekä työyhteisön kehittämissuunnitelman periaatteita. Lennonjohtajan työ edellyttää valmiutta tehdä työtä lentoliikenteen tarpeen mukaisina työaikoina.  

Olemme vahvasti sitoutuneita arvoihimme, jotka ohjaavat toimintaamme. Tutustuthan niihin alakulmasta löytyvän arvovideomme kautta.   

Kohtasivatko osaamisesi lisäksi ajatuksesi ja arvomaailmamme kanssasi? Jos vastasit kyllä, jatkathan ilmoituksen lukemista niin kerromme miksi sinun kannattaisi jättää hakemus!   

Miksi sinun pitäisi hakea meille?   

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kehittyvällä toimialalla sekä rennon työilmapiirin ja ammattitaitoisen esihenkilön ja kollegoiden tuen.   

Tervetuloa työskentelemään lennonvarmistuksen vahvojen ammattilaisten joukkoon!  

Kiinnostuitko ja haluat tietää lisää?  

Onko sinulla kysymyksiä tehtävästä tai haluatko lisätietoja? Aluepäällikkö Kai Ilkka vastaa – tavoitat hänet numerosta +358 40 0910726 tai sähköpostitse kai.ilkka@fintraffic.fi  

Liitä hakemukseen mukaan hakukirjeen lisäksi CV:si sekä lennonjohtokoulutuksen todistuksesi.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.  

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Fintraffic Lennonvarmistus

Fintraffic liikuttaa maalla, merellä ja ilmassa. Autamme ihmiset ja tavarat perille turvallisesti, sujuvasti ja ympäristöä huomioiden. Älykkäät liikenteenohjauspalvelut, digipalvelut yrityksille ja kuluttajille sekä ajantasainen liikennetieto vauhdittavat Suomen kehittymistä kestävän liikenteen ja logistiikan edelläkävijäksi. Palveluksessamme on 1100 ammattilaista.

Sijainti: Lentoasemantie 1

 

Logo

Lennonjohtaja Porin lentoasemalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!