Levyseppähitsaaja ja MAG-hitsaaja (Rauma)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaillemme Raumalle levyseppähitsaajaa (1kpl) ja MAG-hitsaajaa (1kpl) pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Työpaikka sijaitsee noin 10km Raumasta pohjoiseen. Jos haluat päästä työskentelemään osana ammattimaista työporukkaa, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Sinulla on työhön soveltuva koulutus (esim. kone- ja metallialan koulutus), teknisten piirusten lukutaitoa ja aikaisempaa työkokemusta MIG/MAG-menetelmistä. MAG-hitsaajana sinulla on kokemusta erityisesti putkirakenteiden hitsauksesta. Eduksi katsotaan aiemmat hitsauspätevyydet, mutta pakollisia ne eivät ole. Pärjäät työssäsi itsenäisesti ja työnjälkesi on laadukasta. Olet yhteistyökykyinen ja osaat kantaa vastuuta. Monipuolinen alan työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen kokemuksen mukaan. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 14-16) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Rauma
Logo

Levyseppähitsaaja ja MAG-hitsaaja (Rauma)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!