Levyseppähitsaaja (Kaarina)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme ammattitaitoista levyseppähitsaajaa Kaarinassa sijaitsevaan toimipisteeseen. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Mikäli koet sopivasi profiiliin, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy aikaisempaa työkokemusta hitsauksesta, etenkin MIG, MAG ja TIG hitsauksesta.Tarkkuus ja huolellisuus ovat valttia, etkä tingi työnjäljestäsi. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja sinulta löytyy intoa tehdä tuotteita alusta loppuun asti. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Työtehtävät

Työskentelet teräksen (RST, HST), seosmetallien ja/tai alumiinin hitsauksen parissa. Tehtäväsi määräytyvät osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen, sekä kunnolliset työvälineet. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Levyseppähitsaaja (Kaarina)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!