Levyseppähitsaaja (Naantali)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista levyseppähitsaajaa Naantalissa sijaitsevaan toimipisteeseen. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, mutta iltavuorovalmius on hyvä löytyä. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Mikäli koet sopivasi profiiliin, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

- Levyseppähitsaajan koulutus
- työkokemusta alalta jo muutaman vuoden verran
- MIG/MAG ja TIG-osaamista
- Olet tarkka, huolellinen, et tingi työnjäljestäsi
- Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja itsenäinen

Työtehtävät

Työskentelet ruostumattoman teräksen parissa. Tehtäväsi määräytyvät osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Tehtävässä on sopimuspalkka, joten liitä palkkatoiveesi hakemukseen. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi) tai soittamalla arkisin (14-16) 045 350 1455. Rekrytoinnista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Naantali
Logo

Levyseppähitsaaja (Naantali)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!