Levyseppähitsaaja (Pöytyä)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme ammattitaitoista levyseppähitsaajaa Pöytyällä sijaitsevaan toimipisteeseen. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Mikäli koet sopivasi profiiliin, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy aikaisempaa työkokemusta hitsauksesta, etenkin teräksen parissa. Tarkkuus ja huolellisuus ovat valttia, etkä tingi työnjäljestäsi. Hallitset kuvienlukutaidon ja kykenet tekemään tuotteet niiden mukaan itsenäisesti. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (viljami.leino@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (15-16) 040 740 5545. Hakuprosessista vastaa Viljami Leino.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Pöytyä
Logo

Levyseppähitsaaja (Pöytyä)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!