Levytyökeskusoperaattori (Seger Oy, Uusikaupunki)

Seger Technologies, Kokenut ja Kilpailukykyinen ohutlevyosien valmistaja

Tarjoamme asiakkaillemme ohutlevyosien elinkaaripalvelun sisältäen tuotesuunnittelutuen, prototyyppivalmistuksen, esisarjavalmistuksen, sarjavalmistuksen eri tuotantovolyymeille, työkaluvalmistuksen, materiaali- ja komponenttihankinnat, kokoonpanot sekä logistiikkapalvelut. Kokemuksemme on kertynyt vuosikymmenten aikana yhteistyöstä globaaleilla markkinoilla toimivien asiakkaiden kanssa.

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Seger Oy:lle levytyökeskusoperaattoria Uuteenkaupunkiin. Töitä tehdään kahdessa vuorossa arkisin ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimme joukkoomme reipasta ja oma-aloitteista henkilöä, jonka työnjälki on tarkkaa ja huoliteltua. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä edellytetään ja ohjelmointitaidot ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Hyvät ATK-taidot auttavat tehtävässä suoriutumisessa. Paineensietokyvystä on tehtävässä etua, sillä työ on ajoittain hektistä.

Työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu levytyökeskuksella työskentely.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme osaamiseen perustuvan, vähintään Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

 

Haku alkaa ja päättyy

Seger Oy

Sijainti: Seger Oy Merilinnuntie 1, 23500 Uusikaupunki
Logo

Levytyökeskusoperaattori (Seger Oy, Uusikaupunki)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!