Levytyöntekijä

Haemme Ouneva Oy:lle Tuupovaaraan

Levytyöntekijää

Tehtävässä pääset työskentelemään niin särmäyspuristimien kuin levytyökoneiden parissa. Työ sisältää myös teknologioiden ohjelmointia ja laaduntarkastusta moderneilla mittavälineillä. Levytyöntekijänä pääset monipuolisesti tekemään ohutlevymekaniikan valmistusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja erittäin vakavaraisessa 50-vuotiaassa perheyhtiössä. Pääset nauttimaan työhyvinvointia tukevista henkilöstöeduistamme. Käytössäsi on laajat työterveyshuoltopalvelut, hyvinvointiedut ePassissa ja kvartaalipohjainen palkkiomallijärjestelmä. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ohutlevytuotteiden valmistuksesta, sillä me koulutamme sinut tehtävään, aikaisempi osaaminen huomioiden. Halutessasi voit suorittaa ammattitutkinnon oppisopimuksen kautta. Meille on tärkeää, että voimme tarjota sinulle kehittymismahdollisuuksia.

Toivomme sinulta, että tartut tehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulta löytyy innostusta kehittyä työssäsi.Tehtävässä on hyötyä, jos olet suorittanut teknisen koulutuksen, tutustunut alaan harrastuneisuuden kautta tai sinulla on taitoa lukea teknisiä piirustuksia. Lopullinen tehtävän sisältö määritellään yhdessä sinun kanssasi, kokemus, osaaminen ja kiinnostus huomioiden.

Lisätietoja tehtävästä:

Meillä työskennellään kahdessa vuorossa. Työyhteisössä on mahdollisuus sopia kimppakyydeistä. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti sinun kanssasi. Tehtävästä lisätietoja kertoo Olli-Mikko Kortelainen. Olli-Mikon tavoittaa puhelimitse 040 412 6244 tai sähköpostilla olli-mikko.kortelainen@ouneva.fi.

Ounevan mukava työporukka odottaa sinua jo uudeksi työkaveriksi. Kerrothan meille lisää itsestäsi, niin me olemme sinuun yhteydessä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Ouneva Oy

Ouneva Oy:n erikoisosaamista on liitosteknologiat, sekä ohutlevytuotteiden sopimusvalmistus. Sitoutunut henkilöstömme sekä pitkäjänteinen automaation lisääminen ovat avaintekijöitä pitkäjänteisessä kasvutarinassamme. Laaja teknologiavalikoimamme takaa monipuoliset työtehtävät ja joustavat uramahdollisuudet.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen konserni on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@ouneva.fi
Sijainti: Tuupovaarantie 44, Kovero
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!