Liiketoimintajohtaja, Kuluttaja-asiakkaat

Etsimme nyt Väre Oy:lle uuteen tehtävään ja johtoryhmän jäseneksi kuluttajaliiketoiminnan (B2C) liiketoimintajohtajaa. Liiketoimintajohtajana pääset johtamaan ja kehittämään tällä hetkellä n. 80M€ vastuualuetta, jonka tiimiin kuuluu mm. tuotehallinnan, myynnin ja asiakaspalvelun osaajia. Olet avainroolissa rakentamassa B2C-liiketoimintamme tulevaisuuden kilpailukykyä sekä entistäkin asiakaslähtöisempiä toimintamallejamme. Tunnistat, johdat ja koordinoit erilaisia vastuualueesi kehityshankkeita yhteistyössä muiden toimintojen, kuten tuotekehityksen, markkinoinnin ja liiketoimintateknologioiden kanssa. Työsi fokuksessa on kuluttajamyynnin ja asiakaspalvelun toimintojen johtamisen ohella asiakaskohtaamisten ja liiketoimintaprosessiemme digitalisoimista sekä lisäarvopalveluiden ja uusien energiaratkaisujen ideointia.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtäväkentän dynaamisessa energiapalveluyhtiössä, joka mahdollistaa asiakkailleen kestävän tavan käyttää sähköä ja säästää kustannuksissa. Meillä organisaatio on matala ja päätöksenteko suoraviivaista, mutta harkitsevaa. Tavoitteenamme on olla myös jatkossa vakaa, kannattava ja arvostettu palvelukumppani fiksun energiankäytön, asumisen ja sähköisen liikenteen alueilla. Liiketoimintajohtajana kuulut Väreen johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi yrityksen toimitusjohtajalle. Työtä voit tehdä mistä päin Suomea tahansa. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Vantaalla, Tampereella ja Lappeenrannassa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta, vahvaa kokemusta liiketoiminnan johtamisesta sekä B2C palveluprosessien kehittämisestä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Monipuolisen kokemuksesi kautta osaat huomioida kehittämistyössä niin kasvun ja kannattavuuden, kuin myös asiakaskokemuksen ja digitalisaation näkökulmat. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt sekä tunnistamaan olennaisen, että läpiviemään tehokkaasti oman vastuualueesi toimenpiteitä. Henkilöjohtajana olet johdonmukainen, avoin ja luotettava sekä pystyt säilyttämään fokuksen ja päätöksentekokyvyn haastavissakin tilanteissa. Ennen kaikkea, sinulla on aito kiinnostus asiakkaidemme edun kehittämiseen ja vahva sitoutuminen Väreen missioon sekä visioon.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat 18.11. klo 15–16, 23.11. klo 8–10, 28.11. klo 14–16 Väreen toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu puh. 044 723 7150 / juha-keski.karhu@vare.fi sekä MPS:n konsultit Mika Herlin puh. 050 416 7617 ja Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 6.12.2022.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Väre Oy

Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.

Logo

Liiketoimintajohtaja, Kuluttaja-asiakkaat

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!