Liiketoimintajohtaja

Museoliiton toimintaa ollaan organisoimassa uudella tavalla siten, että yhteiskunnallinen toiminta ja liiketoiminta organisoidaan omille johtajilleen. Museoliiton Toimitusjohtajan työpariksi ollaan palkkaamassa yhtiöiden johtamisesta vastaava liiketoimintajohtaja. Haemme nyt FMA Creations Oy:lle Helsinkiin

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään Museoliitto-konsernin liiketoimintaa. Nykyisellään liiketoiminta koostuu erillisistä palveluista, mutta tarkoitus on monipuolistaa kokonaisuutta siten, että liiketoiminta kehittyy ja laajenee uusien investointien kautta uusiin palveluihin. Tarkoituksena on luoda erillisistä liiketoiminta-alueista yhtenäisempi kokonaisuus, jota johdetaan keskitetysti.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vahva kokemus palveluliiketoiminnasta, myynnin johtamisesta ja markkinoinnista. Edellytämme työkielitason taitoa suomen ja englannin kielissä, neuvottelutaitoa sekä sopimustekniikan hallintaa. Odotamme, että sinulla on henkilöjohtamiskokemusta, kehittämiskykyä ja kykyä ymmärtää moniulotteisia kokonaisuuksia muuttuvassa toimintaympäristössä. Arvostamme kansainvälistä hankekokemusta ja -osaamista sekä määrätietoista kykyä viedä asioita valmiiksi asti.

Tarjoamme tärkeän, mielenkiintoisen kokonaisuuden johdettavaksesi, hyvät kehittämisresurssit ja mahdollisuuden luoda aivan uutta liiketoimintaa vakiintuneessa, vakavaraisessa kokonaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Timo Tuohimaa p. 0400403032.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 19.9.2021 mennessä osoitteen www.eezypersonnel.fi kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

FMA Creations Oy

Suomen museoliiton omistama FMA Creations Oy on Museokorttia hallinnoiva yhtiö, jonka liikevaihto on noin € 14 miljoonaa. Museoliiton muita liiketoimintoja ovat kokoelmienhallintaohjelmisto, museoalan koulutus-, kehittämis- ja konsultointipalvelut sekä Digimuseo.fi palvelua ylläpitävä Yhteinen Perintö Oy.

Sijainti: Annankatu 16, 00120 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!