Liiketoimintapäällikkö, komposiittituotanto

FY-Composites Oy
Turkkirata 20
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme Pirkkalaan

Liiketoimintapäällikköä, komposiittituotanto

Vastaat liiketoimintapäällikkönä komposiittituotannosta kokonaisuudessaan. Pystyt kehittämään tuotannon prosesseja, valmistusmenetelmiä ja kilpailukykyä. Tuet myyntiämme asiantuntijaroolissa, huolehdit projektiliiketoiminnan sujuvuudesta ja otat vastuullesi myös projektien käytännön toteutuksen.

Olet koulutukseltasi DI tai insinööri, mielellään materiaalitekniikasta tai muovi- ja komposiittitekniikasta. Sinulla on kokemusta tuotannon henkilöjohtamisesta. Arvostamme myös, jos olet toiminut asiantuntijaorganisaation esihenkilötehtävissä. Sinulla on alaisuudessasi noin 10 ammattitaitoista komposiittituotannon tekijää sekä suunnittelu. Monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluu myös aktiivinen osallistuminen myynnin rinnalla myyntitehtäviin eli kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta on tarpeen.

Toivomme sinulta,

  • tuloshakuisuutta
  • halua kehittää toimintoja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja sosiaalista rohkeutta
  • tiimiorientoitunutta otetta johtamiseen
  • aktiivista kommunikointia

Tuo meille oma persoonasi, joka johtaa esimerkillä, laittaa itsensä likoon ja pystyy viemään muutos- ja kehitysasiat jämäkästi maaliin saakka. Arvostat alaisiasi ja olet yhteistyökykyinen eri sidosryhmien kanssa toimitusketjun eri vaiheissa. Hahmotat kokonaisuuksia ja paineensietokykysi on hyvällä tasolla.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän korkealuokkaisten ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa.   

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi suomalaista yritystä, joka toteuttaa projektit alusta loppuun laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Group, seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

FY-Composites Oy

FY-Composites on sotilaskäyttöön tarkoitettujen vaativien komposiittirakenteiden ja ballistisen suojan valmistaja. Tuotteet ja palvelut kattavat taistelijan henkilökohtaiset suojatuotteet ja räätälöidyt komposiittiratkaisut. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteet yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme luotettava kumppani. Valmistamme komponentteja ja henkeä pelastavia suojaimia, joiden suorituskykyyn voi luottaa, myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Tuotteemme on kehitetty ja testattu yhteistyössä sotilaiden ja viranomaisten kanssa pohjoisen olosuhteissa. Katso lisätietoja:  https://fy-composites.com/

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!