Liiketoimintapäällikkö

HAEMME HENKILÖSTÖPALVELUIHIN LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Oletko muutosmyönteinen, jämäkkä ja koet ihmisten johtamisen vahvaksi osaamisalueeksesi? Haluatko olla mukana kehittämässä uusia moderneja toimintamalleja ja ratkaisuja henkilöstöhallinnon prosesseihin? Jos vastasit kysymyksiin myönteisesti, voit olla sopiva henkilö meidän energiseen tiimiimme!  

Etsimme joukkoomme liiketoimintapäällikköä Henkilöstöpalveluiden liiketoiminta-alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nopeasti muuttuvassa työympäristössä. 

Vastuualueesi muodostuu valtakunnallisesti virtuaalitiimeihin organisoiduista palkkatiimeistä. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet, joten voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa, mutta olet valmis matkustamaan tarvittaessa säännönmukaisesti toimipisteille tai asiakkaiden luokse. Liiketoimintapäällikkönä vastaat oman vastuualueen palvelutuotannon tuloksellisesta johtamisesta asiakaslähtöisesti ja toimit palkkatiimien esimiehenä. Sarastiassa arvostamme valmentavaa esimiestyötä ja liiketoimintapäällikkönä pääset kehittämään tiimimäistä työskentelymallia omien tiimiesi osalta. Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelutuotannon yksikköä, jossa muutosjohdamme ihmisiä tiimimallin kautta itseohjautuvuuteen.  

Tärkeä osa työskentelyä on aktiivinen kommunikointi asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ja palvelun yhteyspintojen kehittäminen suunnitelmallisesti. Liiketoimintapäällikön roolissa pääset eturivipaikalta osallistumaan toiminnan ja prosessien kehittämiseen sekä ohjaamaan omia tiimejäsi kohti uudenlaista tapaa tehdä palkanlaskennan töitä hyödyntämällä robotiikkaa sekä sähköisiä prosesseja. Laadukas asiakkuudenhoito sekä palvelun laadun hallinta on keskeinen osa liiketoimintapäällikön tehtävää. Liiketoimintapäällikkö vastaa oman vastuualueensa asiakkaiden toiminnan kehittämisestä sekä oman vastuualueensa budjetoinnista ja tuloksellisuuden seurannasta.

Liiketoimintapäällikkö osallistuu Henkilöstöpalveluiden ydinryhmän valtakunnalliseen yhteistyöhön sekä erilaisiin projekteihin. Työssäsi voit hyödyntää Sarastian valtakunnallista asiantuntijaverkostoa hyödyntäen nykyaikaiset virtuaalityövälineet. Valittavana henkilönä omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Olet johdonmukainen, tavoitteellinen ja valmentava, mutta omaat riittävän napakkuuden. Tehtävässä korostuu kyky johtaa ihmisiä kohti asetettuja tavoitteita, olivat he omia tiimiläisiäsi tai asiakkaan henkilöstöä. Ymmärrät, että kaikki eivät omaa luonnostaan vahvoja muutosvalmiuden kykyjä ja löydät keinot tukea heitä muutoksessa hyödyntäen omia taitojasi ja asiantuntijaverkostoamme. Ymmärrät esimiehen rooliin kuuluvat vastuut ja omaat rohkeuden puuttua vaikeisiinkin asioihin. Kokemus haastavissa henkilöstötilanteissa onnistumisesta katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • Kykyä johtaa ihmisiä, puuttua ja valmentaa
 • Paineensietokykyä sekä ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa
 • Erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja
 • Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä sekä hyvää koordinointikykyä
 • Positiivista asennetta ja itsenäistä otetta työskentelyyn
 • Joustavuutta

Lisäksi arvostamme:

 • Asiakaskokemuksen ymmärtämistä palvelutilanteessa
 • Asiakkaan tarpeiden tunnistamista ja reagointikykyä
 • Tuloshakuisuutta ja energisyyttä, muutosvalmiutta sekä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
 • Kunnallisen sektorin tuntemusta
 • Kokemusta palkanlaskenta- tai henkilöstöhallinnon tehtävistä

Tarjoamme:

 • Haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä dynaamisessa yrityksessä ja tulevaisuuden kuntaratkaisujen eturivissä
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Kannustavan työympäristön
 • Mukavien kollegoiden tuen
 • Sarastian henkilöstöedut
 • Nykyaikaiset työvälineet
 • Etätyömahdollisuuden
   

Tehtävä täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa 9.8.2021 klo.9-13 ja 12.8.2021 klo.15-17 palvelujohtaja Susanna Hiltunen, puh. 040 806 9081, susanna.hiltunen@sarastia.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.8.2021 klo.22.00 mennessä. Hakemuksia käydään läpi 9.8.2021 alkaen ja haastatteluun voidaan kutsua jo 9.8.-15.8.2021 välisenä aikana, mutta viimeistään hakuajan päätyttyä. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: täysipäiväinen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Puhelin: 020 6399 400

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!