Liikkuvan kaluston kokoonpanotyöntekijä, Pori

Haemme pitkäkestoiseen työsuhteeseen Poriin kokoonpanotyöstä kiinnostunutta tekijää

Asiakkaamme on pitkään toiminut ja arvostettu, ehkä alansa parhaista tuotteista tunnettu kansainvälinen toimija, kenen kasvua tukemaan etsimme uusia kokoonpanotyöntekijöitä. 

Työssä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä ja voit hyvin olla nuorempikin osaaja. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat aito kiinnostus työtä kohtaan sekä halu oppia uutta. Olet reipas ja oma-aloitteinen etkä näe haasteita ongelmina, vaan mahdollisuuksina uuden oppimiseen. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Toivomme, että arvostat laadukasta työnjälkeä ja haluat olla ylpeä siitä, mitä teet. Tehtävässä menestymistä helpottaa, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme myös harrastuksen tai työn kautta hankittua osaamista kokoonpanotehtävistä. 

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen liikkuvien- ja/tai työkoneiden kokoonpanotehtävistä, kuvienlukutaidon sekä perustason ymmärryksen hydrauliikka-asennuksista. 

Lähetä hakemus matalalla kynnyksellä, niin jutellaan lisää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tuotteiden parissa, jotka tunnetaan laadustaan ympäri maailman. Palkkaus teknologiateollisuuden TES:in mukaan. Päivätyö, 40h /viikko. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä tarvittaessa kahdessa vuorossa (aamu / ilta). 

Heräsikö kysyttävää? 

Rekrytointia hoitaa ValtaGroup Oy. Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäkeen, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Liikkuvan kaluston kokoonpanotyöntekijä, Pori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!