Linja-autonkuljettaja, Avoin hakemus, Koiviston Auto -konserni

Oletko sinä seuraava Koiviston Auton kuljettaja?

Etsimme halki Suomen mukavia ja taitavia työkavereita. Jos olet jo pätevöitynyt ammattilainen, opiskelemassa linja-autonkuljettajaksi ja etsit työ-, harjoittelu-, työssäoppimis- tai oppisopimuspaikkaa, jätä hakemuksesi tähän ilmoitukseen. Määrittele viestissäsi paikkakunta, josta haet töitä tai halua suorittaa harjoittelusi.

Tule nauttimaan vaihtuvista maisemista ja ajamaan Euroopan moderneimmilla, laadukkaimmilla ja taloudellisimmilla kaukoliikenteen linja-autoilla.

Toivomme olevamme sinulle sopiva työ- ja harjoittelupaikalta. Sinun tulevaisuuden työnantaja. Jätä hakemuksesi, vaikka vaatimukset eivät täyttyisikään! Voit helposti myös kysyä lisää viestillä.
​​​​

Miksi liittyä Koiviston Auton tiimiin?

  1. Vastuullista ja itsenäistä työtä Suomen suurimmassa linja-autoyhtiössä: Saat mahdollisuuden olla oman alasi ammattilainen ja tehdä merkityksellistä työtä suuressa ja vaikutusvaltaisessa organisaatiossa.

  2. Aito ja lämminhenkinen työyhteisö: Meillä ei tarvitse piilotella persoonallisuuttasi. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin olet, ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.

  3. Tasa-arvoinen ja inhimillinen johtaminen: Meillä johtamisessa keskitytään ihmiseen. Panostamme tasa-arvoon, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta jokainen voi kukoistaa työssään.

  4. Tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet: Pukeutuminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja käytännöllistä. Meillä saat yllesi laadukkaat työvaatteet, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi vieläkin miellyttävämpää.

  5. Alennukset ja edut kumppaneilta: Caps-henkilöstöetuohjelman avulla saat mahtavia alennuksia ja etuja monilta yhteistyökumppaneiltamme. Nauti elämästäsi enemmän, kun saat enemmän vastinetta rahallesi.

  6. Huippuluokan työterveyspalvelut: Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme huippuluokan työterveyspalvelut yksityisellä palveluntuottajalla.

  7. Laadukkaat kuljettajadirektiivin mukaiset koulutukset: Panostamme kuljettajiemme osaamiseen ja tarjoamme kattavia koulutuksia, jotta voit kehittyä alallasi.

  8. Ilmaisia matkalippuja OnniBusin koko Suomen verkostossa: Liity meihin ja saat mahdollisuuden tutustua Suomeen ilmaiseksi. Matkusta OnniBusilla ja koe Suomen upeat maisemat ilman kustannuksia.

Hakuaika alkaa:

Koiviston Auto Group

Koiviston Auto –konserni on Suomen suurin linja-autoyritys. Liikennöimme Helsingistä aina Ivaloon ja Hettaan asti. Huolehdimme myös useiden kaupunkiseutujen paikallisliikenteestä. Konserniin kuulu useita liikenneyhtiöitä, kuten OnniBus, Koiviston Auto Jyväskylä, Koiviston Auto Porvoo, Koiviston Auto Kuopio, Satakunnan Liikenne, Koiviston Auto Oulu, Koiviston Auto Tampere ja Koiviston Auto Lahti. Lisäksi konserniin kuuluu Kabus Oy, joka hoitaa yhtiön valmistamien linja-autojen korikorjauksia ja Koiviston Auto –konsernin linja-autoliikennettä palvelevia teknisiä kehitysprojekteja.

Sähköposti: rekry@koivistonauto.fi
Logo

Linja-autonkuljettaja, Avoin hakemus, Koiviston Auto -konserni

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!