Linja-autonkuljettaja, Avoin hakemus, Koiviston Auto

Oletko sinä seuraava Koiviston Auton kuljettaja?

Etsimme halki Suomen mukavia ja taitavia työkavereita. Jos olet jo pätevöitynyt ammattilainen, opiskelemassa linja-autonkuljettajaksi ja etsit työ-, harjoittelu-, työssäoppimis- tai oppisopimuspaikkaa, jätä hakemuksesi tähän ilmoitukseen. Määrittele viestissäsi paikkakunta, josta haet töitä tai halua suorittaa harjoittelusi.

Tule nauttimaan vaihtuvista maisemista ja ajamaan Euroopan moderneimmilla, laadukkaimmilla ja taloudellisimmilla kaukoliikenteen linja-autoilla.

Toivomme olevamme sinulle sopiva työ- ja harjoittelupaikalta. Sinun tulevaisuuden työnantaja. Jätä hakemuksesi, vaikka vaatimukset eivät täyttyisikään! Voit helposti myös kysyä lisää viestillä.

Hakuaika alkaa:

Koiviston Auto Oy

Koiviston Auto –konserni on Suomen suurin linja-autoyritys. Liikennöimme Helsingistä aina Ivaloon ja Kilpisjärvelle asti. Huolehdimme myös useiden kaupunkiseutujen paikallisliikenteestä. Konserniin kuuluvat liikenneyhtiöt näet alta. Lisäksi konserniin kuuluu Kabus Oy, joka hoitaa yhtiön valmistamien linja-autojen korikorjauksia ja Koiviston Auto –konsernin linja-autoliikennettä palvelevia teknisiä kehitysprojekteja.

Sähköposti: rekrytointi@kabus.fi
Logo

Linja-autonkuljettaja, Avoin hakemus, Koiviston Auto

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!