Linja-autonkuljettaja, avoin hakemus

OnniBus.com Oy on suomalainen kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. OnniBus FLEX tarjoaa asiakkaillemme joustavan tavan matkustaa usein siellä, missä OnniBus.comin kaksikerrosbussit eivät liikennöi. OnniBus.com ja OnniBus FLEX ovat osa suomalaista Koiviston Auto-konsernia.


Kiitos mielenkiinnostasi OnniBus.comia kohtaan!

Ilmoitamme näillä sivuilla kaikki avoimet työpaikkamme. Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoinna linja-autonkuljettajahakua sinulle sopivalla paikkakunnalla, voit jättää avoimen hakemuksen. Halutessasi pidämme hakemuksesi osaajatietokannassamme vuoden ajan, jolloin voimme sitä hyödyntää myöhemmissä hauissa.

OnniBus.com on nopeasti kasvava kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka erottuu joukosta! OnniBus.com tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus.com on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. 

Meillä on tekemisen meininki ja rekrytoimme osaavaa henkilökuntaa meille töihin. 

Oletko Sinä uusi OnniBus.com-kuljettaja? Jätä avoin hakemus!

Kaikilta hakijoilta edellytämme positiivista asiakaspalveluasennetta. Meidät on palkittu jo useampaan otteeseen asiakaspalvelustamme ja saamme asiakkailtamme usein kiitosta hyvästä ja onnistuneesta palvelusta.

Kuljettajamme ajavat Euroopan moderneimmilla, laadukkaimmilla ja taloudellisimmilla kaukoliikenteen linja-autoilla, jotka on varustettu ilmastoinnilla, ilmaisella nettiyhteydellä ja pyörätuolipaikalla. Valtaosa kalustostamme on kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 istuinta. Valmistaja on Van Hool.

Jos OnniBus.com kuulostaa juuri Sinulle sopivalta työnantajalta, jätä hakemuksesi!

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Linja-autonkuljettajan ammattitutkinto
  • D-ajokortti
  • Digikortti
  • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Asiakaspalvelukokemus

Lisäksi eduksesi on:

  • Englannin kielitaito
  • Ruotsin kielitaito

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!