Kokoaikainen, määräaikainen

Linja-autonkuljettaja kesäksi, OnniBus, Suomi

Hae tähän työpaikkaan

Etsitkö hauskaa ja jännittävää tilaisuutta ansaita ylimääräistä rahaa tänä kesänä? Älä etsi enää! Etsimme tällä hetkellä tiimiimme linja-autonkuljettajia kesälle 2023.

OnniBusin linja-autonkuljettajana sinulla on mahdollisuus joustavaan työaikaan ja kilpailukykyiseen palkkaan. Vastaat matkustajien turvallisesta kuljettamisesta Suomen upeimpiin kohteisiin samalla kun tarjoat poikkeuksellista asiakaspalvelua, josta olemme hyvin tykättyjä. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa D-ajokorttia, hyvää ajotaitoa ja ystävällistä asennetta. Sinulla on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä ja tutustua uusiin paikkoihin, samalla kun saat siitä korvauksen!

Tarjoamme kuljettajillemme perehdytyksen. Lisäksi voit olla päivittäin iloinen siitä, kun tiedät, että autat ihmisiä pääsemään määränpäähänsä turvallisesti ja tehokkaasti. Jos etsit hauskaa ja palkitsevaa kesätyötä, hae meille bussikuskiksi jo tänään! Otamme vastaan myös tarjouksia, mikäli haluat tarjota palveluja yrityksesi kautta.

Herääkö kysymyksiä tai haluaisitko tietää enemmän? Saat meihin kätevästi yhteyttä Whatsapp -viestillä ja sähköpostilla.

Whatsapp
+358447057030
Sähköposti
rekry@onnibus.com

Työpaikasta lyhyesti

  • Linja-autonkuljettaja kesäksi, OnniBus, Suomi, Kokoaikainen, määräaikainen
  • OnniBus.com Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • D-ajokortti
  • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Asiakaspalvelukokemus

Linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja ajokortin lisäksi, edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua palvellla asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla - myös kiireessä ja kun tielle tulee odottamattomia ongelmia. Suomen kielen taito on työssä pärjäämisessä ehdoton edellytys.

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus.com ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Heinäkuussa 2014 yhtiö esitteli kaksikerrosbussit, mikä mahdollisti entistä halvemmat lipun hinnat. Lokakuussa 2018 yhtiö siirtyi osaksi lahtelaista perheyritystä, Koiviston Auto-konsernia ja toi sen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX -tuotteeksi. Helmikuussa 2022 Koiviston Auto-konserni siirtyi Capman Infran omistukseen.

Yhtiö panostaa vahvasti verkkokaupan kehittämiseen kaukobussiliikenteen johtavana digitaalisena liikkumispalveluiden myyntipaikkana.

Sähköposti: rekry@onnibus.com

Logo

Linja-autonkuljettaja kesäksi, OnniBus, Suomi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!