Linja-autonkuljettaja, Koiviston Auto, Nummela

Meillä on iloinen tekemisen meininki ja rekrytoimme uusia työkavereita 

Haemme linja-autonkuljettajia Nummelaan

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kuljettajia asemapaikalle Nummela 3.6. alkavaan liikenteeseen.

Työ koostuu pääasiassa vuoroliikenteestä reitillä Nummela – Veikkola – Helsinki. Työpäivissä on mukana myös vuoroja Helsingistä esimerkiksi Turkuun, Tampereelle tai Kotkaan.

Toivomme työkokemusta linja-autonkuljettajan tehtävästä, luotettavuutta, ahkeruutta ja hyvää asiakaspalveluasennetta.

Edellytämme voimassa olevaa linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. 

Lämpimästi tervetuloa meille töihin! Tarjoamme luotettavan työpaikan Suomen suurimmassa linja-autokonsernissa, ison konsernin edut sekä työehtosopimuksen mukaisen palkan.
 

Miksi liittyä Koiviston Auton tiimiin?

  1. Vastuullista ja itsenäistä työtä Suomen suurimmassa linja-autoyhtiössä: Saat mahdollisuuden olla oman alasi ammattilainen ja tehdä merkityksellistä työtä suuressa ja vaikutusvaltaisessa organisaatiossa.

  2. Aito ja lämminhenkinen työyhteisö: Meillä ei tarvitse piilotella persoonallisuuttasi. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin olet, ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.

  3. Tasa-arvoinen ja inhimillinen johtaminen: Meillä johtamisessa keskitytään ihmiseen. Panostamme tasa-arvoon, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta jokainen voi kukoistaa työssään.

  4. Tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet: Pukeutuminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja käytännöllistä. Meillä saat yllesi laadukkaat työvaatteet, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi vieläkin miellyttävämpää.

  5. Alennukset ja edut kumppaneilta: Caps-henkilöstöetuohjelman avulla saat mahtavia alennuksia ja etuja monilta yhteistyökumppaneiltamme. Nauti elämästäsi enemmän, kun saat enemmän vastinetta rahallesi.

  6. Huippuluokan työterveyspalvelut: Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme huippuluokan työterveyspalvelut yksityisellä palveluntuottajalla.

  7. Laadukkaat kuljettajadirektiivin mukaiset koulutukset: Panostamme kuljettajiemme osaamiseen ja tarjoamme kattavia koulutuksia, jotta voit kehittyä alallasi.

  8. Ilmaisia matkalippuja OnniBusin koko Suomen verkostossa: Liity meihin ja saat mahdollisuuden tutustua Suomeen ilmaiseksi. Matkusta OnniBusilla ja koe Suomen upeat maisemat ilman kustannuksia.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Etsimämme henkilö

Linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja ajokortin lisäksi, edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua palvellla asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla - myös kiireessä ja kun tielle tulee odottamattomia ongelmia. 

Koiviston Auto Länsi

Koiviston Auto Länsi / Satakunnan Liikenne ajaa OnniBus FLEX -pikavuoroliikennettä Porista Helsingin, Tampereen, Turun ja Vaasan suuntaan. Lisäksi hoidamme Rauman paikallisliikennettä ja muuta lähiliikennettä Satakunnassa. Tilausajoille tarjoamme monipuolisen kaluston.

Sähköposti: rekry@koivistonauto.fi
Sijainti: Nummela
Logo

Linja-autonkuljettaja, Koiviston Auto, Nummela

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!