Linja-autonkuljettaja, Koiviston Auto, Tampere

Koiviston Autolla on kepeä tekemisen meininki 

Haemme paikallisliikenteen linja-autonkuljettajia Pirkanmaalla

Toivomme hakijoilta positiivista ja ahkeraa asennetta. Ne ovat sekä turvallisen että varman ajotaidon lisäksi ominaisuuksia, joita arvostamme kuljettajan tehtävissä. Täytätkö toiveemme? Hae siinä tapauksessa heti Pirkanmaan seudun katujen kapteeniksi! Osana Suomen suurinta bussiyhtiötä, sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus ajaa myös kaukoliikennevuoroja. Halutessasi vaihtaa asemapaikkaa, sekin onnistuu ketterästi meidän konsernissa. 

Tarjoamme vakituisen työpaikan Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Vesilahden, Ylöjärven tai Kurun asemapaikalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita hakemuksesi meille samantien.

Hakijalla tulee olla D-ajokortti, voimassaoleva ammattipätevyys. Perehdytämme sinut paikallisiin ja yrityksen sisäisiin toimintatapoihin. Palkkauksen osalta noudatamme työehtosopimusta. Liikennetyönjohto on tavoitettavissa 24/7. Tarjoamme työvaatteet ja mahdottoman mukavat työkaverit, joiden kanssa on ilo tehdä töitä. Tarjoamme todellista ja iloista lisäarvoa asiakkaillemme.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • D-ajokortti

Linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja ajokortin lisäksi, edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua palvellla asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla - myös kiireessä ja kun tielle tulee odottamattomia ongelmia. 

Koiviston Auto Tampere Oy

Sähköposti: rekry@koivistonauto.fi
Sijainti: Tampere

 

Logo

Linja-autonkuljettaja, Koiviston Auto, Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!