Meillä on OnniBusilla iloinen tekemisen meininki ja rekrytoimme uusia työkavereita 

Haemme linja-autonkuljettajia Ouluun

Toivomme hakijoilta positiivista ja ahkeraa asennetta. Ne ovat sekä turvallisen että varman ajotaidon lisäksi ominaisuuksia, joita arvostamme Onnibussikuljettajan tehtävissä. Täytätkö toiveemme? Hae siinä tapauksessa heti maanteiden kapteeniksi!

Tarjoamme vakituisen työpaikan Oulun asemapaikalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita hakemuksesi meille samantien.

Hakijalla tulee olla D-ajokortti, voimassaoleva ammattipätevyys ja digikortti. Työ on vuorotyötä ja vaatii hyvää fyysistä toimintakykyä, sillä tehtävä sisältää matkatavaroiden käsittelyä ja auton perushuoltotöitä (siistiminen, tankkaus, pesu).

Palvelmme pääosin suomenkielisiä asiakkaita, vaatimuksenamme on sujuva suomen osaaminen. Muu kieltitaito katsotaan eduksi.

Perehdytämme sinut paikallisiin ja yrityksen sisäisiin toimintatapoihin. Palkkauksen osalta noudatamme liittojen välistä työehtosopimusta. Liikennetyönjohto on tavoitettavissa 24/7 ja lisäksi tukena on asiakaspalvelutiimi, joka auttaa kuljettajiamme erilaisissa tilanteissa. Tarjoamme työvaatteet ja mahdottoman mukavat työkaverit, joiden kanssa on ilo tehdä töitä. Tarjoamme todellista ja iloista lisäarvoa asiakkaillemme.

Valtaosa kalustostamme on kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 istuinta, nettiyhteys ja pyörätuolipaikka. Valmistaja on Van Hool. Bussit ovat 4 metriä korkeita. Uudistamme myös yksikerrosbusseja. Hienointa on, että saamme uusia Volvo 9700DD liikenteeseen talven 2024 aikana.
 

Miksi liittyä OnniBusin tiimiin?

 1. Vastuullista ja itsenäistä työtä Suomen suurimmassa linja-autokonsernissa: Saat mahdollisuuden olla oman alasi ammattilainen ja tehdä merkityksellistä työtä suuressa ja vaikutusvaltaisessa organisaatiossa.

 2. Aito ja lämminhenkinen työyhteisö: OnniBusilla meillä ei tarvitse piilotella persoonallisuuttasi. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin olet, ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.

 3. Tasa-arvoinen ja inhimillinen johtaminen: Meillä johtamisessa keskitytään ihmiseen. Panostamme tasa-arvoon, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta jokainen voi kukoistaa työssään.

 4. Tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet: Ymmärrämme brändin merkityksen ja vaatetuksen tärkeyden. Meillä saat yllesi laadukkaat työvaatteet, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi vieläkin miellyttävämpää.

 5. Alennukset ja edut kumppaneilta: CaPs-henkilöstöetuohjelman avulla saat mahtavia alennuksia ja etuja monilta yhteistyökumppaneiltamme. Nauti elämästäsi enemmän, kun saat enemmän vastinetta rahallesi.

 6. Huippuluokan työterveyspalvelut: Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme huippuluokan työterveyspalvelut yksityisellä palveluntuottajalla.

 7. Laadukkaat kuljettajadirektiivin mukaiset koulutukset: Panostamme kuljettajiemme osaamiseen ja tarjoamme kattavia koulutuksia, jotta voit kehittyä alallasi.

 8. Ilmaisia matkalippuja OnniBusin koko Suomen verkostossa: Liity meihin ja saat mahdollisuuden tutustua Suomeen ilmaiseksi. Matkusta OnniBusilla ja koe Suomen upeat maisemat hyödyntäen etuasi.

Jos kuulostamme sinulle sopivalta työnantajalta, jätä nyt hakemuksesi! Herääkö kysymyksiä tai haluaisitko tietää enemmän? Saat meihin yhteyttä sähköpostilla.

Sähköposti
rekry@onnibus.com

Työpaikasta lyhyesti

 • Linja-autonkuljettaja, OnniBus, Oulu, kokoaikainen
 • OnniBus.com Oy, Oulu
 • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • D-ajokortti
 • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Asiakaspalvelukokemus

Linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja ajokortin lisäksi, edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua palvellla asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla - myös kiireessä ja kun tielle tulee odottamattomia ongelmia. Suomen kielen taito on työssä pärjäämisessä ehdoton edellytys.

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus MEGA ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Heinäkuussa 2014 yhtiö esitteli kaksikerrosbussit, mikä mahdollisti entistä halvemmat lipun hinnat. Lokakuussa 2018 yhtiö siirtyi osaksi lahtelaista perheyritystä, Koiviston Auto-konsernia ja toi sen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX -tuotteeksi. Helmikuussa 2022 Koiviston Auto-konserni siirtyi Capman Infran omistukseen.

Yhtiö panostaa vahvasti verkkokaupan kehittämiseen kaukobussiliikenteen johtavana digitaalisena liikkumispalveluiden myyntipaikkana.

Sähköposti: rekry@onnibus.com
Sijainti: Oulu

Logo

Linja-autonkuljettaja, OnniBus, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!