Meillä on OnniBusilla iloinen tekemisen meininki ja rekrytoimme uusia työkavereita 

Haemme linja-autonkuljettajaa Turkuun

Toivomme hakijoilta positiivista ja ahkeraa asennetta. Ne ovat sekä turvallisen että varman ajotaidon lisäksi ominaisuuksia, joita arvostamme Onnibussikuljettajan tehtävissä. Täytätkö toiveemme? Hae siinä tapauksessa heti maanteiden kapteeniksi! Matkustajat odottavat juuri sinua.

Tarjoamme vakituisen työpaikan Turun asemapaikalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita hakemuksesi meille ripeästi.

Hakijalla tulee olla D-ajokortti, voimassaoleva ammattipätevyys ja digikortti. Työ on vuorotyötä ja vaatii hyvää fyysistä toimintakykyä, sillä tehtävä sisältää matkatavaroiden käsittelyä ja auton perushuoltotöitä (siistiminen, tankkaus, pesu). Koska palvelmme pääosin suomenkielisiä asiakkaita, vaatimuksenamme on sujuva suomen osaaminen. Muu kieltitaito katsotaan eduksi. Haethan silti tehtävään, vaikka kaikki vaatimukset eivät täytykään!

Perehdytämme sinut paikallisiin ja yrityksen sisäisiin toimintatapoihin. Palkkauksen osalta noudatamme AKT:n työehtosopimusta. Liikennetyönjohto on tavoitettavissa 24/7 ja lisäksi tukena on asiakaspalvelutiimi, joka auttaa kuljettajiamme erilaisissa tilanteissa. Tarjoamme työvaatteet ja mahdottoman mukavat työkaverit, joiden kanssa on ilo tehdä töitä. Tarjoamme todellista ja iloista lisäarvoa asiakkaillemme.

Valtaosa kalustostamme on OnniBus MEGA -vuorojen kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 87 istuinta, nettiyhteys ja pyörätuolipaikka. Valmistaja on Van Hool. Bussit ovat 4 metriä korkeita. Lisäksi Volvon 9700 DD uusin mallisto ilostuttaa OnniBusin reiteillä sekä kuljettajia että matkustajia. Tarjolla on myös koko Koiviston Auton linja-autolaivasto. Osa siitä ajaa OnniBus FLEX -verkostossa.

Jos kuulostamme sinulle sopivalta työnantajalta, jätä nyt hakemuksesi riippumatta siitä täyttyykö kaikki vaatimukset! Herääkö kysymyksiä tai haluaisitko tietää enemmän? Saat meihin kätevästi sähköpostilla.


Sähköposti
rekry@onnibus.com

Työpaikasta lyhyesti

  • Linja-autonkuljettaja, OnniBus, Turku, kokoaikainen
  • OnniBus.com Oy
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • D-ajokortti
  • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Asiakaspalvelukokemus

Linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja ajokortin lisäksi, edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua palvellla asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla - myös kiireessä ja kun tielle tulee odottamattomia ongelmia. Suomen kielen taito on työssä pärjäämisessä ehdoton edellytys.

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus MEGA ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Heinäkuussa 2014 yhtiö esitteli kaksikerrosbussit, mikä mahdollisti entistä halvemmat lipun hinnat. Lokakuussa 2018 yhtiö siirtyi osaksi lahtelaista perheyritystä, Koiviston Auto-konsernia ja toi sen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX -tuotteeksi. Helmikuussa 2022 Koiviston Auto-konserni siirtyi Capman Infran omistukseen.

Yhtiö panostaa vahvasti verkkokaupan kehittämiseen kaukobussiliikenteen johtavana digitaalisena liikkumispalveluiden myyntipaikkana.

Sähköposti: rekry@onnibus.com

Logo

Linja-autonkuljettaja, OnniBus, Turku

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!