Linja-autonkuljettaja, Satakunnan Liikenne, Pori

Satakunnan Liikenteellä on kepeä tekemisen meininki 

Haemme linja-autonkuljettajia Poriin

Toivomme hakijoilta positiivista ja ahkeraa asennetta. Ne ovat sekä turvallisen että varman ajotaidon lisäksi ominaisuuksia, joita arvostamme kuljettajan tehtävissä. Täytätkö toiveemme? Hae siinä tapauksessa heti maanteiden kapteeniksi!

Tarjoamme vakituisen työpaikan Porin asemapaikalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita hakemuksesi meille samantien.

Hakijalla tulee olla D-ajokortti, voimassaoleva ammattipätevyys ja digikortti. Työ on vuorotyötä ja vaatii hyvää fyysistä toimintakykyä, sillä tehtävä sisältää matkatavaroiden käsittelyä ja auton perushuoltotöitä (siistiminen, tankkaus, pesu). Koska palvelmme pääosin suomenkielisiä asiakkaita, vaatimuksenamme on sujuva suomen osaaminen. Muu kieltitaito katsotaan eduksi. Haethan silti tehtävään, vaikka kaikki vaatimukset eivät täytykään!

Perehdytämme sinut paikallisiin ja yrityksen sisäisiin toimintatapoihin. Palkkauksen osalta noudatamme työehtosopimusta. Liikennetyönjohto on tavoitettavissa 24/7 ja lisäksi tukena on asiakaspalvelutiimi, joka auttaa kuljettajiamme erilaisissa tilanteissa. Tarjoamme työvaatteet ja mahdottoman mukavat työkaverit, joiden kanssa on ilo tehdä töitä. Tarjoamme todellista ja iloista lisäarvoa asiakkaillemme.

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Linja-autonkuljettajan ammattitutkinto
  • D-ajokortti
  • Asiakaspalvelukokemus

Linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja ajokortin lisäksi, edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua palvellla asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla - myös kiireessä ja kun tielle tulee odottamattomia ongelmia. 

Satakunnan Liikenne Oy

Satakunnan Liikenne ajaa OnniBus FLEX -pikavuoroliikennettä Porista Helsingin, Tampereen, Turun ja Vaasan suuntaan. Lisäksi hoidamme Rauman paikallisliikennettä ja muuta lähiliikennettä Satakunnassa. Tilausajoille tarjoamme monipuolisen kaluston.

Sähköposti: rekrytointi@kabus.fi
Sijainti: Pori
Logo

Linja-autonkuljettaja, Satakunnan Liikenne, Pori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!