Linja-autonkuljettaja Tampereelle

OnniBus.com Oy
kokoaikainen

Hakuaika alkaa:

Kiitos mielenkiinnostasi OnniBus.comia kohtaan!

OnniBus.com Oy on suomalainen kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. OnniBus FLEX tarjoaa asiakkaillemme joustavan tavan matkustaa usein siellä, missä OnniBus.com ei liikennöi. Asiakaspalvelumme on palkittu laadukkuudestaan ja hyvä palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. OnniBus.com ja OnniBus FLEX ovat osa suomalaista Koiviston Auto-konsernia.

Meillä on OnniBus.comilla tekemisen meininki ja rekrytoimme osaavaa henkilökuntaa meille töihin. 

Haemme linja-autonkuljettajaa TAMPEREELLE

Kaikilta hakijoilta edellytämme positiivista asiakaspalveluasennetta. Lisäksi hakijalla tulee olla D-ajokortti, voimassaoleva ammattipätevyys ja digikortti. Työ on vuorotyötä ja vaatii hyvää fyysistä toimintakykyä myös mm. matkatavaroiden käsittelyn ja auton perushuoltotöiden osalta (siistiminen, tankkaus, pesu). Vaatimuksena on sujuva suomenkielen osaaminen, muu kieltitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme työpaikan Tampereen asemapaikalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita hakemuksesi meille samantien.

Perehdytämme sinut paikallisiin ja yrityksen sisäisiin toimintatapoihin. Palkkauksen osalta noudatamme AKT työehtosopimusta. Liikennetyönjohto on tavoitettavissa 24/7 ja lisäksi tukena on asiakaspalvelutiimi, joka auttaa kuljettajiamme erilaisissa tilanteissa. Tarjoamme työvaatteet ja mahdottoman mukavat työkaverit, joiden kanssa on ilo tehdä töitä.

Valtaosa kalustostamme on kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 istuinta, nettiyhteys ja pyörätuolipaikka. Valmistaja on Van Hool. Bussit ovat 4 metriä korkeita.

Jos OnniBus.com kuulostaa juuri Sinulle sopivalta työnantajalta, jätä hakemuksesi!

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Linja-autonkuljettajan ammattitutkinto
  • D-ajokortti
  • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Asiakaspalvelukokemus

Linja-autonkuljettajan ammattipätevyyden ja ajokortin lisäksi, edellytämme hyvää asiakaspalveluasennetta ja halua palvellla asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla - myös kiireessä ja kun tielle tulee odottamattomia ongelmia. Suomen kielen taito on työssä pärjäämisessä ehdoton edellytys.

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus MEGA ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Heinäkuussa 2014 yhtiö esitteli kaksikerrosbussit, mikä mahdollisti entistä halvemmat lipun hinnat. Lokakuussa 2018 yhtiö siirtyi osaksi lahtelaista perheyritystä, Koiviston Auto-konsernia ja toi sen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX -tuotteeksi. Helmikuussa 2022 Koiviston Auto-konserni siirtyi Capman Infran omistukseen.

Yhtiö panostaa vahvasti verkkokaupan kehittämiseen kaukobussiliikenteen johtavana digitaalisena liikkumispalveluiden myyntipaikkana.

Ota yhteyttä:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!