Linja-autonkuljettajan harjoittelupaikka

OnniBus.com Oy on suomalainen kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. OnniBus FLEX tarjoaa asiakkaillemme joustavan tavan matkustaa usein siellä, missä OnniBus.comin kaksikerrosbussit eivät liikennöi. OnniBus.com ja OnniBus FLEX ovat osa suomalaista Koiviston Auto-konsernia.


Kiitos mielenkiinnostasi OnniBus.comia kohtaan!

OnniBus.com on nopeasti kasvava kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka erottuu joukosta! OnniBus.com tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus.com on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. 

Meillä on tekemisen meininki ja rekrytoimme osaavaa henkilökuntaa meille töihin. 

Jos olet opiskelemassa linja-autonkuljettajaksi ja etsit harjoittelu- / oppisopimuspaikkaa, jätä hakemuksesi tähän ilmoitukseen ja määrittele siinä paikkakunta, jolla harjoittelusi haluaisit tehdä.


Haemme tulevaisuuden OnniBus-kuljettajia
ajamaan Euroopan moderneimmilla, laadukkaimmilla ja taloudellisimmilla kaukoliikenteen linja-autoilla, jotka on varustettu ilmastoinnilla, ilmaisella nettiyhteydellä ja pyörätuolipaikalla. Valtaosa kalustostamme on kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 paikkaa. Valmistaja on Van Hool, tunnettu belgialainen bussinvalmistaja. 

Kaikilta hakijoilta edellytämme positiivista asiakaspalveluasennetta. Meidät on palkittu jo useampaan otteeseen asiakaspalvelustamme ja saamme päivittäin asiakkailtamme kiitosta hyvästä ja onnistuneesta palvelusta.

Jos OnniBus.com kuulostaa juuri Sinulle sopivalta harjoittelupaikalta ja tulevaisuuden työnantajalta, jätä hakemuksesi!

Hakuaika alkaa:

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Linja-autonkuljettajan ammattitutkintoon johtava koulutus
  • Digikortti
  • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Asiakaspalvelukokemus
  • Asiakaspalveluhalukkuus

Linja-auton ajamisen lisäksi OnniBus-kuljettajan tärkein tehtävä on palvellla asiakkaitamme ensiluokkaisella asenteella. Tehtäviin kuuluvat myös linja-auton perussiistiminen, pesu ja tankkaus. Arkipäivään kuuluu myös fyysistä kuormitusta kuten matkatavaroiden käsittelyä ja pienimuotoisia huoltotöitä. Vaadimme Sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta. Hoidat työsi vastuullisesti ja laadukkaasti sovittujen pelisääntöjen mukaisesti, sekä tähtäät rakentavaan yhteistyöhön muiden tahojen kanssa.

Työ on vuorotyötä sisältäen sekä yötyötä että viikonlopputyötä. Esimiehesi on asemapaikallasi toimiva lead kuljettaja. Työnjohto on Tampereelta tavoitettavissasi 24/7. 

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus.com ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Heinäkuussa 2014 yhtiö esitteli kaksikerrosbussit, mikä mahdollisti entistä halvemmat lipun hinnat. Lokakuussa 2018 yhtiö siirtyi osaksi lahtelaista perheyritystä, Koiviston Auto-konsernia ja toi sen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX -tuotteeksi. Yhtiö panostaa vahvasti verkkokaupan kehittämiseen kaukobussiliikenteen johtavana digitaalisena lipunmyyntipaikkana.

Sähköposti: rekry@onnibus.com

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!