Etsimme OnniBusille iloisia ja taitavia työkavereita 
Oletko sinä seuraava asiakkaiden ihailema Onnibussikuljettaja?

Jos olet jo pätevöitynyt ammattilainen, opiskelemassa linja-autonkuljettajaksi ja etsit työ-, harjoittelu-, työssäoppimis- tai oppisopimuspaikkaa, jätä hakemuksesi tähän ilmoitukseen ja määrittele siinä paikkakunta, josta haet töitä tai haluat suorittaa harjoittelusi.

Tule nauttimaan vaihtuvista maisemista ja ajamaan Euroopan moderneimmilla, laadukkaimmilla ja taloudellisimmilla kaukoliikenteen linja-autoilla, jotka on varustettu ilmastoinnilla, ilmaisella nettiyhteydellä ja pyörätuolipaikalla. Valtaosa kalustostamme on kaksikerroksisia Astromega TDX 27 busseja, joissa on 89 paikkaa. OnniBus MEGA -bussit on on valmistanut Van Hool, tunnettu belgialainen bussinvalmistaja. Lisäksi tarjolla on useampi valmistaja OnniBus FLEX -vuorojen autoja. 

Kaikilta hakijoilta edellytämme positiivista ja miksi ei myös hauskaa asiakaspalveluasennetta. Meidät on palkittu jo useampaan otteeseen asiakaspalvelustamme ja saamme päivittäin asiakkailtamme kiitosta hyvästä ja onnistuneesta palvelusta.

Jos OnniBus kuulostaa juuri Sinulle sopivalta harjoittelupaikalta ja tulevaisuuden työnantajalta, jätä hakemuksesi, vaikka vaatimukset eivät täyttyisikään! Voit helposti myös kysyä lisää viestillä.

Sähköposti
rekry@onnibus.com

Työpaikasta lyhyesti

  • Linja-autonkuljettaja, Avoin hakemus, OnniBus
  • OnniBus.com Oy
  • Hakuaika alkaa:
Jätä avoin hakemus

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Linja-autonkuljettajan ammattitutkintoon johtava koulutus
  • Digikortti
  • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Asiakaspalvelukokemus
  • Asiakaspalveluhalukkuus

Linja-auton ajamisen lisäksi Onnibussikuljettajan tärkein tehtävä on palvellla asiakkaitamme ensiluokkaisella asenteella. Tehtäviin kuuluvat myös linja-auton perussiistiminen, pesu ja tankkaus. Arkipäivään kuuluu myös fyysistä kuormitusta kuten matkatavaroiden käsittelyä ja pienimuotoisia huoltotöitä. Vaadimme Sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta. Hoidat työsi vastuullisesti ja laadukkaasti sovittujen pelisääntöjen mukaisesti, sekä tähtäät rakentavaan yhteistyöhön muiden tahojen kanssa.

Työ on vuorotyötä sisältäen sekä yötyötä että viikonlopputyötä. Esimiehesi on asemapaikallasi toimiva lead kuljettaja. Työnjohto on Tampereelta tavoitettavissasi 24/7. 

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus MEGA ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Sähköposti: rekry@onnibus.com

Logo

Linja-autonkuljettaja, Avoin hakemus, OnniBus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!